Actualitate

Academicianul Victor Voicu, despre coronavirus: „Corespunde în proporție de 95% caracteristicilor definiției de armă biologică”

Publicat: 03 mai 2020

Academicianul Victor Voicu, vicepreşedintele Academiei Române consideră ca noul virus corespunde în proporție de 95% caracteristicilor definiției de armă biologică.

„Trebuie urmărită ideea unei anchete epidemiologice de înalt nivel, să vedem care este originea acestei pandemii, când a apărut primul pacient bolnav de bolnav de COVID-19. Acest lucru este absolut necesar pentru că din respect pentru această lume în care trăim trebuie să știm ca să putem preveni. A fost o eroare? Atunci să o tratăm ca atare.(…) Virusul SARS-CoV-2 este trecut în rândul armelor biologice de Johns Hopkins University. Eu am analizat virusul din punctul meu de vedere, ca cercetător. Corespunde în proporție de 95% caracteristicilor definiției de armă biologică. Noi suntem obligați să analizăm și să fim realiști, nu să umblăm din dreapta în stânga și să nu mai găsim linia și conduita”, a spus academicianul Victor Voicu.

Comentarii
  • Felicitari DOMNULE ACADEMICIAN!!!Acesta este adevarul! Este dreptul fiecarui om de pe planeta sa stie de ce moare! Sars-urile si Mers-urile anterioare ale Chinei au fost tentative esuate de a distruge planeta,ascunse sub diferite masti de gripa aviara, gripa porcina si etc. Acum, in sfarsit China a reusit cu INTENTIE sa distruga planeta si speram sa fie aspru pedepsita. Cei inca 1500 de virusi letali pentru omenire fabricati in laboratorul militar al mortii din Wuhan nu pot fi distrusi? Este posibil ca dupa SARS-CoV-2 sa ne trezim ca China da alta bomba biologica SARS-CoV-3, SARS-CoV-4, fiolele cum sunt numerotate acolo in laboratorul Chinei criminale. Paranoia COMUNISTILOR CHINEZI SA DISTRUGA PLANETA SI SA RAMANA DOAR CHINA SINGURA SI CEA MAI PUTERNICA TARA DIN LUME.

  • In ultimul timp, am observat ca prostia are rata de raspandire mult mai mare decat orice virus !!!

Adauga un comentariu