Actualitate

Accident cumplit în Județul Hunedoara. Cinci copii au fost implicați, dintre care unul este în stare gravă

Publicat: 25 iun. 2022
Au fost implicate două mașini, la bordul cărora se aflau opt persoane, dintre care cinci sunt minori

Sâmbătă după amiază, a avut loc un accident în localitatea Cârnești, județul Hunedoara. Au fost implicate două mașini, la bordul cărora se aflau opt persoane, dintre care cinci sunt minori. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a activat Planul Roșu de Intervenție.

Conform ISU Hunedoara, un accident cumplit a avut loc chiar astăzi, 25 iunie. Pompierii au fost anunțați și au venit la fața locului cu 19 autospeciale și două echipaje SMURD și mai multe autospeciale pentru a-i putea evacua pe pasagerii din cele două mașini.

„În această după amiază, pompierii hunedoreni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier ce a avut loc în localitatea Cârneşti. Pentru optimizarea acţiunii de răspuns, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, la nivelul judeţului Hunedoara.La locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje SMURD încadrate de 19 pompieri”, transmite ISU Hunedoara.

Victimele accidentului din Hunedoara. Un singur pasager a scăpat teafăr

Când responsabilii ISU au ajuns la fața locului, două dintre persoanele implicate au avut nevoie de descarcerare. Șapte victime au fost îngrijite de paramedici,apoi transportate la spital, printre care și un minor, în stare de inconștiență.

„La sosirea forţelor de intervenţie, două victime erau încarcerate, fiind extrase din maşină de către echipajele de descarcerare. În urma accidentului, şapte victime au fost asistate medical la faţa locului, fiind apoi transportate la Spitalul din Hunedoara, printre care şi un minor, aflat în stare de inconştienţă. Pentru un pasager nu s-a impus transportul la spital”, mai transmite ISU Hunedoara.
Adauga un comentariu