Prima pagină » Local » Accident cumplit la Codăești! Trei motocicliști au murit după un impact devastator – EXCLUSIV, LIVE VIDEO, FOTO, UPDATE

Accident cumplit la Codăești! Trei motocicliști au murit după un impact devastator – EXCLUSIV, LIVE VIDEO, FOTO, UPDATE

19 mai 2024, 16:27, 14 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp, un accident rutier grav s-a produs la Codăești. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, accidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism.

UPDATE 4: Trei persoane au decedat, două dintre acestea se aflau pe un motor, iar una de pe celălalt motor. Singurul supraviețuitor al accidentului este șoferița autoturismului.  Incendiul a fost stins de către pompieri.

Trei victime cu vârste între 26 și 36 de ani decedate – doi bărbați și o femei. Acestea se aflau pe două motociclete. A patra persoană este o femeie în vârstă de 20 de ani care era conducătoarea autoturismului și care a suferit doar un atac de panică. Aceasta a fost transportată la Spitalul Sf.Spiridon Iași. Au intervenit un elicopter SMURD Iași, două ambulanțe ISU Vaslui și două ambulanțe SAJ Vaslui și Iași”, a transmis SAJ Vaslui.

UPDATE 3: Traficul este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE 2: În urma evenimentului au rezultat patru victime: una declarată decedată, două în stop cardio-respirator și una conștientă (conducătorul autoturismului) evaluată de echipajul SAJ Vaslui.

„O victimă a fost declarată decedată, două sunt acum resuscitate de medici iar a patra este conștientă având doar un atac de panică.”, au transmis autoritățile.

UPDATE 1: În urma accidentului, autoturismul a luat foc. Incendiul a cuprins și motocicleta, iar mai apoi s-a extins la vegetație.

O victimă a fost declarată decedată, iar alte două au fost resuscitate. A patra victimă se află în stare conștientă, suferind doar un atac de panică.

„Accident rutier grav la Codăești. Tamponare între un autoturism și o motocicletă. La primul apel sunt posibil patru victime, două pe motocicletă (care sunt inconștiente) și două captive în autoturismul care arde cu flăcără. Au fost trimise echipaje și mașini de intervenție de la ISU și SAJ Vaslui coordonate de doi medici” , a transmis ISU Vaslui.

Știre inițială:

S-au raportat trei victime.

La fața locului s-au deplasat Detașamentului 2 de Pompieri Iași o autospecială de intervenție și a fost direcționat elicopterul SMURD către eveniment.  Primele forțe și mijloace ajunse la locul evenimentului sunt din cadrul ISU Vaslui, respectiv SAJ Vaslui.

„Accident rutier în loc Șerbești pe DN24 (SAT Ciortești) între un autoturism și 2 motociclete, urmat de incendiu autoturism. Evenimentul s-a soldat cu 3 victime (din datele inițiale). Din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași o autospecială de intervenție și a fost direcționat elicopterul SMURD către eveniment.
Primele forțe și mijloace ajunse la locul evenimentului sunt din cadrul ISU Vaslui, respectiv SAJ Vaslui”, au transmis autoritățile.

Știre în curs de actualizare!

Comentarii
  • Aștia cu motocicletele se cred zmei pe șolele. 🙏🏻, la cat mai mulți

  • Prlevatorul de organe

    Doi bondari dintr-o lovitură !, donatorii, donatorii cu ce viteză zburau ? Ce distanță de siguranță aveau între ei de au reușit amindoua motoarele să se izbească mortal de autoturism ?

  • Au riscat, era inevitabil.

  • Dumnezeu să îi ierte pe toți!
    Sunt și conducător auto , dar și moto.
    De cele mai multe ori e vina conducătorilor auto, care nu sunt învățați să se asigure temeinic ( a se vedea în statistici câți bicicliști, motociclisti, pietoni și trotinete) pe motivul că nu au văzut.
    Dar și unii motocicliști riscă de multe ori, până într-o zi. Motorul nu te iartă, nu ai deloc protecție, așa că pleci de la premiza că ești invizibil și ceilalți participanți la trafic nu te observă și CONDUCI SUPER PREVENTIV.

  • Cine circula pe contrasens? Cumva decedații?

  • Donatorii de mațe,la cat mai multi!!!
    200 la oră,te kk in ea pasiune,e cretinism congenital!!!Au zburat la dracu-n praznic!Amin!!

  • Cretini cu motor

    Cu ce viteză zburau cretinii pe șosea?? Au decolat direct la Manitu.

  • Donatorii
    Abia e începutul…..

  • Dacă s a întâmplat în jurul orei 16 am filmare cu ei de pe bucium cum merg pe axul drumului și cu viteza la urcare , sigur erau drogati

  • Mai ai timp sa prinzi sfarsitul de an scolar din clasa a 2-a. Poate inveti sa vorbesti! Dupa sa iei 3 sedinte de logopedie! Proasta dracului!

  • Câta ura nu am pomenit așa ceva, de parcă ați avea ceva personal de împărțit cu motocicliștii in general si mai ales cu cei decedați! Asta denota un singur lucru : frustrare…mergeți la psiholog dragilor și sigur veți găsi alinare.
    Dumnezeu să-i ierte pe tinerii decedați !

  • Prostovane, se sinucid donatorii de organe, iar noi suntem victime, trebuie să suportăm anchete, dosare penale, să ne pierdem timpul că se sinucid niște drogați idioți.

  • Celor care comentează „la cât mai mulți” vă transmit acest mesaj: sunteți bolnavi şi lipsiți de empatie şi milă! Acei copii au părinți!!!Dumnezeu să ii ierte!

  • Trei motocicliști pe două motociclete. Cât de prost poți să fii ca om, nu ca ziarist, să fii angajat să scrii asemenea tâmpenii la ”Zoaie de Iași”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *