Actualitate

Accident devastator în Germania. Un șofer român a murit ars în cabina tirului – VIDEO

Publicat: 24 oct. 2021
Bărbatul a murit în cabina tirului, după ce acesta a luat foc la impactul cu camionul din față

Accident rutier cumplit pe o autostradă din Germania. Au fost implicate patru camioane, iar impactul a fost devastator. Un șofer român de tir a murit ars în cabină. Bărbatul avea doar 30 de ani și nu a mai putut fi salvat.

Român decedat într-un accident rutier petrecut în Germania

Potrivit presei străine, accidentul a avut loc joi seară pe A7, în apropiere de Hunfeld, districtul Fulda, landul Hessa, pe sensul de mers spre Frankfurt.

În jurul orelor 19.30, în zona de odihnă din Großenmoor, la capătul unui ambuteiaj format în urma unui alt accident, patru camioane au intrat unul în celălalt, după ce șoferul unuia dintre ele, un român, nu a observat la timp blocajul și a intrat cu viteză în vehiculele din față.

Din păcate, pentru tânărul de 30 de ani nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul a murit în cabina tirului, după ce acesta a luat foc la impactul cu camionul din față. Ceilalți trei șoferi de tir care erau în fața șoferului român au reușit să se salveze. Românul, însă, a rămas blocat în cabină.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și au declarat, ulterior că au avut o misiune dificilă, dat fiind că unul dintre camioane era încărcat cu paleți de lemn.

Accident soldat cu un mort și pagube materiale de 700.000 de euro

Potrivit jurnaliștilor nemți, trupul românului a fost recuperat din cabina tirului abia după ce pompierii au reușit să lichideze flăcările.

În urma acestei tragedii, un tânăr de 30 de ani și-a pierdut viața. S-au înregistrat și pagube materiale în valoare de aproximativ 700.000 de euro.

Imaginile de la fața locului arată dimensiunea dezastrului provocat de câteva secunde de neatenție. Drumul a fost blocat ore în șir timp în care pompierii s-au luptat cu flăcările.

 

Comentarii
  • Hai ca va traduc eu din germana in romana !, un TIR era incarcat cu carbune iar altul era incarcat cu PELETZI !, aduca tot combustibili pentru centrala !, holz pelezti e altceva si holz paleten (paletzi) e altceva

Adauga un comentariu