Local

Accident feroviar grav în comuna Bălţaţi din judeţul Iaşi. O persoană a decedat după ce a fost lovită de tren – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 13 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident feroviar grav în comuna Bălţaţi din judeţul Iaşi. O persoană a decedat după ce a fost lovită de tren - EXCLUSIV FOTO
Accident feroviar grav în comuna Bălţaţi din judeţul Iaşi

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident feroviar grav în judeţul Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul a avut loc în satul Sarca, comuna Bălţaţi.

UPDATE: „În jurul orei 11.30, poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că trenul interregio Galati-Cluj a surprins şi accidentat o femeie. În urma acestui accident feroviar a rezultat decesul persoanei. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări ucidere din culpă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea a fost dispusă efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei decesului femeii”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

UPDATE: Femeia ar avea în jurul vârstei de 50 de ani. Nu se cunoaște identitatea acesteia. Femeia a decedat. Trenul Iași-Cluj a trecut peste ea. Martorii spun că femeia s-ar fi sinucis.

O persoană, în vârstă de aproximativ 55 de ani, a fost lovită de tren. Potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, pacienta era inconştienta.

La faţa locului a fost trimis un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi un echipaj de Prim Ajutor.

Între timp, din nefericire, persoana a decedat.

„Accident feroviar la Sarca. O pacientă aprox 55 ani, lovită de tren, inconștiență. Am trimis TIM şi EPA de la Podu Iloaiei. Deces la locul solicitării”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași.

 

 

Adauga un comentariu