Local

Un BMW a fost spulberat de tren la Iași! Un bărbat și o femeie au murit pe loc în urma impactului extrem de violent – EXCLUSIV / UPDATE / LIVE VIDEO

Publicat: 14 feb. 2021

Un accident feroviar grav a avut loc duminică, 14 februarie, în localitatea ieșeană Vlădeni. Din primele informații obținute de reporterii Bună Ziua Iași, două persoane ar fi decedat după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren.

UPDATE: „Am trimis elicopterul la o intervenție primară accident feroviar la Vlădeni, între un tren și un vehicul. În urma accidentului, au rezultat două victime cu leziuni incompatibile cu viața, care nu au fost identificate. Este vorba despre un bărbat învârstă de 23 de ani și o femeie de aproximativ 25 de ani“, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

UPDATE: Persoanele decedate au fost urcate în mașina de la IML.

UPDATE: Apelul care a anunțat accidentul a fost făcut la ora 15.28. Trenul implicat în accident circula pe ruta Iași – Dorohoi, R16520

UPDATE: Elicopterul SMURD pleacă de la locul accidentului.

UPDATE: Sunt 2 victime: un bărbat în vârstă de 23 ani, și o femeie de aproximativ 20 de ani. Acestea au suferit leziuni incompatibile cu viața.

UPDATE: Una dintre victime nu a fost identificată. Pompierii caută documente în torpedoul mașinii.

UPDATE: Organele abilitate stabilesc cauza producerii accidentului feroviar.

UPDATE: Un bărbat și o femeie au decedat în accident. În cauză se va deschide dosar penal pentru ucidere din culpă.

UPDATE: A fost confirmat decesul celor două persoane din autoturism.

UPDATE: Zeci de pasageri asistă, în frig, la extragerea celei de-a doua victime din autoturismul marca BMW.

UPDATE: Trenul se deplasează în marșarier, pentru a le facilita intervenția pompierilor. Poliția a ajuns la fața locului și demarează cercetările.

UPDATE: O victimă a fost extrasă din vehiculul lovit de tren.

UPDATE: A fost înlăturată cupola mașinii.

UPDATE: Pompierii încep sa taie mașina, pentru a putea înlătură bucăți din autoturism, impactul a fost extrem de violent, vehiculul fiind distrus în proporție de 80 la sută.

UPDATE: 10 pompieri se ocupă în aceste momente de descarcerare.

UPDATE: Cauza probabilă a accidentului feroviar este neatenția. Din câte se pare, șoferul din BMW nu a observat trenul la trecerea la nivel cu calea ferată.

UPDATE: Pompierii încep să taie mașina, pentru a putea înlătură bucăți din autoturism, impactul a fost extrem de violent, vehiculul fiind distrus în proporție de 80 la sută.

UPDATE: Pompierii încearcă scoaterea mașinii de pe șine, pasagerii au coborât din tren.

UPDATE: Autoturismul ar fi fost târât aproximativ 50 de metri în urma impactului.

Știrea inițială

La fața locului s-au deplasat două echipaje ASAS, unul DESC și unul EPA. De asemenea, spre locul tragediei se deplasează un elicopter si un echipaj SAJ.

Un autoturism BMW, cu număr de înmatriculare în Suceava, a fost lovit de trenul de Dorohoi.
Adauga un comentariu