Actualitate

Accident feroviar mortal pe ruta Ploiești – București! Mai multe trenuri sunt blocate

Publicat: 29 iul. 2021
Accident feroviar mortal pe ruta Ploiești - București Mai multe trenuri sunt blocate
Un bărbat a fost acroșat mortal de un tren

În aceste momente, pe ruta Ploieşti – București a avut loc un accident feroviar mortal. Se pare că în aceste momente sunt mai multe trenuri blocate. Altfel spus, un bărbat a fost lovit mortal de tren în zona Periș.

Incidentul vine la câteva ore după ce pe ruta București- Constanța a avut loc un accident feroviar în care au fost implicate două trenuri care transportau marfă.

Accident feroviar mortal pe ruta Ploiești – București! Un bărbat a murit

Conform datelor existente până la această oră, trenul l-a acroşat mortal pe individ. De altfel, din cauza furtunii de aseară, în zona staţiei Periș au căzut mai mulţi pomi pe calea ferată iar din această perspectivă, traficul feroviar a fost blocat. Vorbim despre trei trenuri de călători şi un marfar care nu au mai putut să iasă din gara de la Crivina. Într-un comunicat oficial, CFR nu a oferit informaţii despre incident:

”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în seara de 28.07.2021, în partea de nord, vest, centru a ţării, și în zona municipiului București, care au produs deranjamente ale infrastructurii feroviare şi în alimentarea cu energie electrică la reţeaua de tracţiune a trenurilor şi alimentare a staţiilor, trenurile de călători înregistrează întârzieri de până la 420 minute”

Două trenuri au intrat în coliziune pe calea ferată dintre București și Constanța

Cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului feroviar mortal, pe ruta București Constanța, două trenuri care transportau marfă au intrat în coliziune. În urma impactului, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale pompierilor dar și echipaje de prim ajutor. Totuși, din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Nu se cunoaște cu exactitate care a fost cauza producerii accidentului feroviar. În aceste momente există o anchetă în curs care va stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Scandal la CFR după ce ministrul Cătălin Drulă ar fi încheiat un contract controversat

Vicepreşedintele Comisiei de Transporturi, deputatul Marian Mina atrage atenţia asupra incidentului care a blocat drumul care leagă Bucureștiul de Constanța. Acesta spune firma care se ocupă de reabilitarea drumului este una suspectă

Așadar, o lucrare de o asemenea anvergură a fost atribuită companiei Wiebe România, o subsidiară a firmei germane cu același nume. Trecând peste faptul că nu s-a mai găsit nicio firmă din România care să facă un contract direct cu CFR, facem focus pe istoria acestei companii germane: numele ei apare în dosarul de corupție al fostului ministru Vlădescu. Josef Hornegger, reprezentantul consorțiului Swietelsky – Wiebe – Takenaka a recunoscut deja în fața procurorilor DNA că l-a mituit pe fostul ministru de finanțe Sebastian Vlădescu.

20 de milioane de euro era mită în acest caz.Firma germană a apărut meteoric și în dosarul de evaziune fiscală de la Ploiești unde inspectorii ANAF au identificat milioane de lei pompate de Wiebe în firme fantomă cu scopul de a nu achita dările către stat. Așadar, revenim la „O Românie fără hoție” și „Oameni noi în politică” și creionăm un tablou în care oamenii noi și fără experiență, ca Drulă, se învață repede cu metehnele vechi și, neapărat, utilizează aceleași firme obișnuite cu circuitele financiare oculte”, a scris Marian Mina în postarea de pe Facebook.
Adauga un comentariu