Actualitate

Accident grav în centrul orașului Cluj-Napoca. Tânăr de 25 de ani, mort după ce a condus cu 180 km/h

Publicat: 25 sept. 2022
Accident grav în centrul orașului Cluj-Napoca. Tânăr de 25 de ani mort după ce a condus cu 180 kmh
Accident grav în centrul orașului Cluj-Napoca

Accident groaznic în centrul orașului din Cluj-Napoca. Un tânăr de 25 de ani care conducea cu viteză, a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

Automobilul a fost pur și simplu distrus în urma impactului. Accidentul a avut loc în jurul orei 6 dimineața. Tânărul care se afla la volanul mașinii circula dinspre centru spre cartierul Mănăștur.

La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar și s-a izbit de un stâlp. Doar un miracol a făcut ca nimeni să nu se afle la acel moment pe trotuar. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul de 25 de ani a decedat pe loc.

Martorii spun că acesta avea viteză mare, ar fi avut 180 de kilometri la oră. Imediat la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, iar ulterior în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare.

„În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, drept urmare, nu s-a mai putut aplica manevrele de resuscitare. Misiunea pompierilor s-a încheiat. Traficul a fost blocat câteva zeci de minute”, a transmis Bianca Timșa.

 
Comentarii
Adauga un comentariu