National

Accident grav în Satul Mare ! Un copil de trei ani a ajuns în stare gravă la spital

Publicat: 18 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident grav în Satul Mare  Un copil de trei ani a ajuns în stare gravă la spital
Accident grav în Satu Mare

Un accident grav a avut loc pe Drumul Național 19, din localitatea Ciuperceni, în județul Satu Mare. Un șofer a adormit la volan și a intrat pe contrasens, unde a lovit o mașină ce mergea regulamentar. În urma impactului, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar un copil de 3 ani a intrat în stop cardio-respirator.

Un accident cumplit a avut loc ieri, 17 mai a.c., pe raza localității Ciuperceni, din Satu Matu. Un bărbat ar fi adormit la volan și a lovit o mașină care mergea regulamentar. În urma impactului, un copil de 3 ani a fost grav rănit și a ajuns la spital.

Accident grav în Satu Mare

În această zi a avut loc un accident grav pe Drumul Național 19, din localitatea Ciuperceni, Satu Mare. Un șofer care a adormit la volan a intrat pe contrasens și a lovit din plin o mașină condusă de o femeie, care circula în mod regulamentar. În urma impactului, copilul de 3 ani care se afla pe bancheta de spate a fost grav rănit.

Minorul a suferit o lovitură puternică și a intrat în stop cardio-respirator. Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat și efectuează mai multe manevre de salvare.

Un al treilea autovehicul a ajuns în sanț, după ce a încercat să evite coliziunea cu cele două mașini. Patru persoane au fost rănite, iar medicii le-au acordat primul ajutor. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD B2.

”Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier produs între trei autoturisme în localitatea Ciuperceni. La fața locului se deplasează 10 cadre militare cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de intervenție și un Smurd B2. Din primele informații un minor se află în stop cardio- respirator. S-au început manevrele de resuscitare”, au declarat pompierii.

Traficul a fost blocat

În urma impactului celor două autoturisme pe Drumul Național 19 în zona localității Ciuperceni, județul Satu Mare, traficul a fost blocat. Polițiștii au început cercetarea pentru a vedea modul în care s-a produs cumplitul accident rutier.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune pe DN 19 Satu Mare – Livada, în zona localității Ciuperceni, județul Satu Mare, circulația fiind întreruptă pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului. Patru persoane au suferit leziuni în urma impactului. Se estimează reluarea traficului după ora 15.30”, au transmis polițiștii.

Adauga un comentariu