Local

Accident grav la Iași! Mai multe persoane au fost rănite după ce trei autoturisme s-au izbit violent – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO, UPDATE

Publicat: 02 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Accident grav la Iași Mai multe persoane au fost rănite după ce trei autoturisme s-au izbit violent - EXCLUSIV FOTOVIDEO UPDATE
Mai multe persoane au fost rănite după ce trei autoturisme s-au izbit violent

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în Popricani, județul Iași. din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că au fost trei autoturisme implicate în coliziune și sunt mai multe victime.

UPDATE: La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului rutier s-a constatat că sunt 3 autoturisme, 9 persoane, fără victime încarcerate. Din cele 9 persoane, 6 au ajuns la spital.

De asemenea, un aparținător a însoțit victimele la spital.

UPDATE: Cauza producerii accidentului rutier a fost neacordarea de prioritate. Vinovat este șoferul care se afla la volanul autoturismului Volkswagen. Acesta conducea cu viteză, în curbă a pierdut controlul volanului, a ajuns pe sens opus, moment în care a acroșat celelalte două autoturisme care circulau regulamentar.

UPDATE: Șoferii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași, informații cu privire la accident.

„Accident rutier la Popricani, 2 autovehicule cu 9 persoane implicate, dintre care 6 necesită transport la spital. La intervenție sunt Serviciul de Ambulanță Județean tip C2, echipaj de prim ajutor Det. 1, echipaj de prim ajutor Det 2, autospecială transport victime multiple”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție și două echipaje de prim ajutor calificat. La locul intervenției a ajuns și poliția, iar circulația este blocată.

Comentarii
  • Țărani cu volkswagin care merg cu viteză, omoară oameni nevinovați și nu pățesc nimic! Trebuie încuiați în mașină și dat foc, să nu mai circule pe străzi!

Adauga un comentariu