Actualitate

Accident în parcarea unui supermarket din Cluj-Napoca. Doi copii de 9 și 10 ani au ajuns la spital

Publicat: 28 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident în parcarea unui supermarket din Cluj-Napoca. Doi copii de 9 și 10 ani au ajuns la spital
Accident incredibil în parcarea unui supermarket

Un accident în care au fost implicate două mașini a avut loc sâmbătă după-amiaza, 28 ianuarie, pe o stradă din Cluj-Napoca. Doi copii, de 9 și 10 ani, și un adult au fost transportați la spital.

Potrivit primelor informații ale polițiștilor clujeni, un bărbat de 39 de ani, în timp ce ar fi intenționat să părăsească cu mașina parcarea unui supermarket, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului, mașina bărbatului de 39 de ani a fost proiectată în afara părții carosabile.

ISU Cluj anunță că două persoane au rămas blocate într-un autoturism.

„Folosind echipamentele din dotare, pompierii au ajutat să iasă afară dintr-un autoturism un bărbat și un minor. În urma acestui eveniment rutier vor fi transportați la spital doi copii de 9 și 10 ani, precum și un adult de aproximativ 40 de ani. Cu toții sunt conștienți și cooperanți”, au transmis pompierii.

Testările alcoolscopice au avut rezultate negative, anunță polițiștii, care continuă cercetările în acest caz.

Accident rutier în localitatea Bordea, comuna Grajduri

Într-o altă ordine de idei, amintim de un accident rutier ce s-a produs în localitatea Bordea, comuna Grajduri, județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că un autoturism care efectuează transport public alternativ (Bolt) a ieșit în afara părții carosabile.

Locul în care s-a produs accidentul este în „curba morții din județul Iași”. Parapetul de protecție din acel loc este distrus, iar pericolele pot fi evitate dacă șoferii nu circulă cu o viteză mai mare de 30 km/h.

De mai multe luni, acea curbă periculoasă din localitatea Bordea, comuna Grajduri, de pe DJ 248 a rămas fără parapetul de protecție. Reprezentanții Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor (DJADP) Iași, subordonată Consiliului Județean Iași, nu au remediat problema, deși au fost depuse mai multe sesizări.

Adauga un comentariu