Local

Accident înfiorător la Iaşi! Un TIR a intrat într-o casă din Bucium! Şoferul TIR-ului şi o fetiţă de 3 ani au decedat – EXCLUSIV – GALERIE FOTO/ UPDATE/ VIDEO

Publicat: 08 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident înfiorător la Iaşi Un TIR a intrat într-o casă din Bucium Şoferul TIR-ului şi o fetiţă de 3 ani au decedat - EXCLUSIV - GALERIE FOTO UPDATE VIDEO
Accident înfiorător la Iaşi! Un TIR a intrat într-o casă din Bucium!

Accident rutier grav în zona Bucium din Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI.RO, în cadrul evenimentului rutier a fost implicat un TIR. Conducătorul autocamionului a intrat cu TIR-ul în casa unei familii. În curte se aflau o fetiţă în vârstă de 3 ani cu bunica sa.

Accident mortal în Bucium. Două persoane au decedat, după ce un TIR a intrat într-o casă

Bătrâna Rodica P., în vârstă de 67 de ani, a suferit escoriaţii la nivelul calcaneul strâng şi gambei stângi, de la crengile trase de TIR, refuzând transportul la spital. Din nefericire, fetiţa de doar 3 ani şi şoferul TIR-ului au decedat, suferind mai multe leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viaţa. Conducătorul autocamionului a fost zdrobit între cabină TIR-ului şi casa alăturată.

„Accident rutier, în Bucium, un TIR a intrat în casă, unde se afla un copil, fetiță, în curte cu bunica, de 3 ani. Aceasta a suferit leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viața. Șoferul TIR-ului a fost zdrobit între cabina TIR-ului și casa alăturată. Doamna Rodica P., 67 de ani (bunica) prezintă escoriații la nivel calcaneu stâng și gamba stangă (de la crengi trase de TIR). Fără alte mărci traumatice. Refuză transportul la spital.”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de poliție, Detaşamentul D1 de pomperi, o autospecială de descarcerare grea, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, Detaşamentul D2 de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială CPI, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Potrivit autorităților, conducătorul cobora șoseaua Bucium, moment în care a pierdut controlul volanului intrând într-o locuință.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, am fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112,  că pe raza municipiului Iași s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 55 de ani ce conducea un ansamblu de vehicule pe DN 24 dinspre Vaslui spre Iași. Containerul a fost proiectat pe partea stângă ieșit de pe partea carosabilă și a intrat în gardul a două imobile. În urma accidentului a rezultat decesul șoferului și a unei minore de 3 ani. În cauza s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat de fapt.”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

UPDATE: Circulația în zonă este blocată, formându-se cozi pe câțiva kilometri.

UPDATE: Trupurile neînsuflețite ale fetiței de 3 ani și a șoferului TIR-ului înmatriculat în județul Constanța au fost ridicate și duse către Institutul de Medicină Legală Iași.

UPDATE: Echipa E-on lucrează la o țeavă de gaz ruptă de autocamion.

Urmărire ca în filme pe străzile Iaşului. Un conducător auto nu a oprit la semnele polițiștilor și a intrat într-un stâlp

Urmărire ca în filme, 6 septembrie 2020, la Iași. Conducătorul unui autoturism marca Volkswagen Polo nu a oprit la semnele polițiștilor rutieri. Cu mai multe echipaje de Poliție pe urmele lui, bărbatul continua să apese pedala de circulație.

Acesta a fost urmărit de autorități pe străzile din Nicolina, CUG, Bularga, Podu Roș, până când şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp pe podul din zona Mircea.

Forțele de ordine au fost nevoite să tragă cel puțin 20 de focuri de armă pentru a-l opri pe teribilist. Bărbatul a fost prins în cele din urmă și dus la secția de poliție. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul ce a stat la baza gestului ieșeanului.

Accident rutier în Mircea. Un șofer a gonit 7 kilometri pe străzile din Iași cu Poliția pe urme

Urmărirea a avut loc pe circa 7 kilometri. Forţele de ordine au tras nu mai puţin de 30 de focuri de armă, potrivit autorităților.

Poliţiştii l-au observat cu avariile puse la ora 3 dimineaţa. Întrebându-l dacă are nevoie de ajutor, bărbatul a răspuns că este urmărit de cineva. Oamenii legii i-au precizat să coboare din autoturism, acesta refuzând și fugit de la fața locului.

Poliția o pornit în urmărire cu două autospeciale, iar tânărul, de 33 de ani, a lovit de mai multe ori una dintre mașini, rezultând vătămarea unui organ al legii. Teribilistul nu se află sub influenţa băuturilor alcoolice. În acest moment se aşteaptă rezultatele testului pentru droguri. Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar penal pentru ultraj.

Adauga un comentariu