National

Accident mortal în județul Prahova. O persoană a decedat și alte șase, printre care şi un copil, au fost rănite

Publicat: 26 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident mortal în județul Prahova. O persoană a decedat și alte șase printre care şi un copil au fost rănite
O persoană și-a pierdut viața și alte șase, între care și un copil, au fost grav rănite

Un grav accident de circulație a avut loc în satul Valea Scheilor, comuna Călugăreni, din județul Prahova. După ce două mașini s-au lovit, o persoană a murit, iar alte șase, printre care şi un copil, au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șapte persoane au fost implicate în accidentul rutier care a avut loc în satul Valea Scheilor, comuna Călugăreni, din județul Prahova. O persoană și-a pierdut viața și alte șase, între care și un copil, au fost grav rănite.

Grav accident de circulație în satul Valea Scheilor, comuna Călugăreni, din județul Prahova

Un bărbat și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație care a avut loc în satul Valea Scheilor, comuna Călugăreni, din județul Prahova.

”Din nefericire, unul dintre adulții implicați în accident prezintă leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat. Celelalte persoane implicate sunt conștiente, evaluate medical la fața locului. Intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și 2 echipaje SMURD.”, au transmis reprezenanții ISU Prahova

Tot în Prahova, la începutul lunii mai, două persoane au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost strivită de o cisternă. În urma impactului puternic, şoferul a murit pe loc, în timp ce pasagerul a fost scos de salvatori din mormanul de fiare. Paramedici SMURD l-au resuscitat timp de câteva zeci de minute, însă fără succes

„Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Ploieşti cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă. Va interveni şi elicopterul SMURD Bucureşti. În evenimentul rutier au fost implicate o autocisternă (fără încărcătură) şi un autoturism în care se afla doi pasageri. (…) Pasagerii din autoturism au fost extraşi şi preluaţi de către echipajele medicale. Din nefericire, pentru şofer a fost declarat decesul de către medicul aflat la faţa locului”, au precizat reprezentanţii ISU la momentul respectiv.

Un bărbat și-a găsit sfârșitul strivit de un camion, pe autostrada A3 Cluj – Târgu Mureș

Un accident grav de circulație a avut loc pe autostrada A3 Cluj – Târgu Mureș, în zona Câmpia Turzii. În urma impactului dintre un autoturism și un camion un bărbat și-a pierdut viața.

Ajunse la locul accidentului, echipajele de intervenție au găsit un autoturism și un camion, ambele avariate. În mașină se afla un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani care, din păcate, prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Adauga un comentariu