National

Accident mortal în județul Suceava! O mașină de teren s-a răsturnat

Publicat: 23 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident mortal în județul Suceava O mașină de teren s-a răsturnat
La fața locului s-a constatat că autoturismul se răsturnase la o diferență mare de nivel

Un accident fatal a avut loc, vineri spre sâmbătă noapte, într-o zonă de munte din județul Suceava, din cauza vitezei și a condițiilor de drum.

Pompierii militari de la Vatra Dornei au fost alertați, vineri seară, cu privire la un accident rutier cu un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, pe raza comunei Cârlibaba.

La fața locului s-a constatat că autoturismul se răsturnase la o diferență mare de nivel. Din nefericire, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 47 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viața, fiind proiectat în afara mașinii. Al doilea implicat în accident, un bărbat de 50 de ani, a fost monitorizat din punct de vedere medical, dar a refuzat transportul la o unitate spitalicească, neavând leziuni.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijinul lor intervenind și lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cârlibaba și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Reamintim că, în cursul serii de joi, 21 decembrie a avut loc un cumplit accident într-un cartier din municipiul Suceava. Un șofer beat a spulberat doi adolescenți pe o trecere de pietoni.

Doi adolescenți au fost spulberați pe o trecere de pietoni din Suceava

Accidentul produs joi seara, 21 decembrie 2023, într-un cartier din municipiul Suceava, când doi adolescenți au fost loviți în plin de un şofer beat, chiar pe trecerea de pietoni, a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Un băiat de 17 ani și o fată de 16 ani au fost răniți grav, seara trecută, pe o stradă din zona Areni din Suceava, după ce o mașină i-a spulberat cu viteză în timp ce traversau regulamentar, pe trecera de pietoni. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum cei doi adolescenţi se aflau pe trecerea de pietoni, când autoturismul îi loveşte în plin şi îi aruncă la câţiva metri pe stradă. Imediat după impact, şoferul maşinii şi câţiva martori vin în ajutorul tinerilor.

„Eram la 50 de metri în spatele şoferului şi acesta nu a frânat. A frânat abia după impact, am văzut doar nişte umbre cum au zburat. Probabil nu era atent”, a declarat un martor al tragicului incident.

Impactul a fost extrem de violent.

Adauga un comentariu