National

Accident mortal teribil. Un bărbat a decedat, totul după o coliziune între trei mașini

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident mortal teribil. Un bărbat a decedat totul după o coliziune între trei mașini
Accident mortal teribil. Un bărbat a decedat, totul după o coliziune între trei mașini

Un bărbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, între care şi doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, în urma coliziunii a trei autoturisme pe principala arteră de circulaţie din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, persoana decedată a fost găsită încarcerată şi extrasă inconştientă, fiind declarată decedată de către echipajele medicale de la faţa locului după efectuarea manevrelor de resuscitare.

„Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme şi cinci ocupanţi (trei adulţi şi doi minori), dintre care un adult încarcerat. Persoana a fost extrasă, inconştientă, şi a fost predată echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. Cei doi copii, unul care prezintă politraumatism şi celălalt fără mărci traumatice, însoţiţi de mama acestora (rănită uşor), au fost preluaţi şi transportaţi la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD, iar echipajul SAJ a preluat şi transportat la UPU o victimă de sex masculin, cu politraumatisme. Din nefericire, cu toate eforturile depuse, cea de-a cincea persoană, de sex masculin, a fost declarată decedată de către echipajul SAJ”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru, informează Agerpres.

Traficul pe Calea lui Traian este blocat total, în zonă poliţiştii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Accident rutier urmat de incendiu, soldat cu patru victime, în Timiș

Patru persoane care se aflau în două autoturisme implicate într-un accident rutier, vineri, în localitatea Albina, au fost transportate la spital, în stare de conştienţă.

Unul din autoturisme a ars în totalitate, arată o infirmare de presă a ISU Timiş.

Pompierii Staţiei Buziaş au fost solicitaţi să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma accidentului produs pe DJ592, în localitatea Albina.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului a izbucnit un incendiu la unul dintre autovehicule.

La faţa locului au ajuns autospeciale ale ISU Timiş şi trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic şi o ambulanţă SAJ cu asistent.

Adauga un comentariu