Local

Accident pe Calea Chișinăului. Un Mercedes a rămas blocat pe șina de tramvai – EXCLUSIV/FOTO

Publicat: 12 sept. 2022
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Accident pe Calea Chișinăului. Un Mercedes a rămas blocat pe șina de tramvai - EXCLUSIVFOTO
Accident pe Calea Chișinăului

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în municipiul Iași. Din primele informații obținute de către reporterii Cotidianului BZI, incidentul a avut loc pe Calea Chișinăului.

În coliziune a fost implicat un tramvai și un autoturism marca Mercedes Sprinter.

UPDATE  Trei persoane au fost transportate la spital.

ȘTIRE INIȚIALĂ La locul accidentului intervine Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu 2 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, un echipaj de prim ajutor și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma impactului a rezultat o victimă, conștientă, dar care necesită a fi descarcerată.

„Accident rutier între un tramvai și un autoturism, în municipiul Iași, pe Calea Chișinăului. Intervine Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu 2 ASAS, 1 EPA, 1 SAJ.

O victimă conștientă, ce necesită a fi scoasă din mașină”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Revenim cu detalii.

Comentarii
  • Ferească Dumnezeu în ce lume trăim și ce mentalități,deci șoferii nu respectă indicatorul cedează nu se asigură și din combinația asta vatmanii îs bulangii că nu pot opri 30 tone de fier în 2 m ,majoritatea care comentați sunt sigur că aveți doar cat B altfel a-ți ști cum se oprește un mastodont,dar decât să limităm viteză,nu mai bine punem niște bariere pentru bizoni.

  • multi soferi de biciclete comenteaza. cum sa franezi un tramvai ??? trenul la fel face ??? aoleu nici nu stiti sa mergeti pe strada, dar comentati legat de tramvaie

  • Nu ar fi o idee mai buna ca soferii sa respecte codul rutier, sa respecte indicatoarele rutiere, sa se asigure atunci cand schimba banda de mers, sa semnalizeze, sa se asigure din nou si apoi sa faca manevra? Se clar de soferi de gta avem in Iasi de vreme ce ei spun ca vatmanul este de vina. Cu aceiasi logica acusi o sa fie vina pietenilor ca nu se asigura cand merg pe trotuar si sunt accidentati de masini care merg pe acolo.

  • Romania rate pe primul loc in UE la be de accidents cu victime .Avem mai multi morti decat in Razboiul din Ucraina . Viteza este principala cauza .Nervozitatea și graba din traficul din Iasi m-a lasă rece ,nu toți șoferii dar suficient de mulți sa se întâmple aproape in fiecare zi câte o nenorocire . Infrastructura in sine nu este tranșat se vede lipsa de experiența a celor care se ocupa de Ea ,m-a refer la marcaje ,indicatoare care parca sunt așa aruncate .Limitatoarele de viteza lipsesc .Ca sa va faceți o idee la cât de idioți sunt o parte dintre romani ,uitativa in parcările supermarketurilor .Unii parchează pe calea de Access ,alții gonesc de zici ca vor sa ajungă in Turcia in 30min etc etc. Lipsa de educa ți-e împreuna cu infrastructura “neterminata” duce la acest stupid Clasament ..cei mai mulți morți pe șosele din UE

Adauga un comentariu