National

Accident provocat de un instructor auto în Botoșani

Publicat: 24 iun. 2022
La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanța Săveni, însă, ulterior, bărbatul a refuzat transportul la spital

Două mașini au fost serios avariate după o manevră imprudentă în trafic. Asta după ce un autoturism marca Dacia Logan, inscripționat „Școala”, a intrat într-o depășire. Evenimentul rutier s-a petrecut, vineri la orele amiezii, în localitatea Ungureni, la puțin timp după ce un BMW s-a dat peste cap în zonă.

Din cele spuse de oamenii de la fața locului, instructorul auto, a intrat în depășirea unei alte mașini, iar în acel moment din sens opus venea camionul cu butelii.

Șoferul camionului a făcut tot posibilul pentru a evita impactul, trăgând tare dreapta de volan. Cu toate acestea, cele două mașini s-au acroșat cu partea stânga față. În urma impactului dintre cele două autovehicule, instructorul auto ar fi suferit răni ușoare.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanța Săveni, însă, ulterior, bărbatul a refuzat transportul la spital.

Accident produs în Botoşani de un copil de 12 ani

În urmă cu câteva săptămâni, un copil de 12 ani a produs un accident în județul Botoșani, în comuna Mihai Eminescu, după ce mama l-a lăsat nesupravegheat în maşină cu motorul pornit şi cu sora lui de un an.

Din fericire, accidentul produs de copilul de 12 ani nu s-a soldat cu victime.

Copil de 12 ani, lăsat nesupravegheat în maşină cu motorul pornit

După ce mama l-a lăsat nesupravegheat în maşină, cu motorul pornit, copilul de 12 ani s-a urcat la volan. În maşină se mai afla şi sora lui în vârstă de un an. După accident, mama copiilor a tras maşina în lateral şi a încercat să ducă băiatul care a coborât de la volan, în curtea unei case pentru a ascunde fapta.

Dar, mai mulţi martori la incident au confirmat că băiatul e cel ce se afla la volan.

Sursă foto: Monitorul Botoșani
Adauga un comentariu