Local

Accident rutier comis de un șofer băut!

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier comis de un șofer băut

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași fac cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Conform anchetatorilor, la finele săptămâni trecute, un bărbat de 40 de ani ar fi comis un accident în municipiul Iași, la efectuarea unei manevre de parcare. În urma impactului nu au rezultat victime omenești. În urma testării bărbatului a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, agenții din cadrul Secției VI de Poliție Rurală Pașcani au oprit, pentru control, în comuna Tătăruși, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că tânărul nu are permis. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.
Mai mult, agenții din cadrul Secției IX de Poliție Rurală Hârlău au oprit, pentru control, în comuna Cotnari, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Deleni. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, iar cercetările continuă.

Adauga un comentariu