Local

Accident rutier cu victimă, pe șoselele din județ! Ce a pățit șoferița acuzată că a izbit un bărbat!

Publicat: 30 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier cu victimă pe șoselele din județ Ce a pățit șoferița acuzată că a izbit un bărbat

O femeie a fost pedepsită de către judecători, după ce a fost acuzată de comiterea unui accident rutier cu victimă. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea Andreei Luca la șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru vătămare corporală din culpă.

„Instanța dispune ca inculpata să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul Primăriei comunei Bârnova, județul Iași, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției de Asistență Comunitară Iași”, au precizat judecătorii ieșeni.

De asemenea, instanța ieșeană a obligat compania de asigurări ASIROM să îi achite victimei suma de 14.624 de lei, cu titlu de daune materiale, și suma de 120.000 de lei, cu titlu de daune morale. Judecătorii au respins celelalte pretenții formulate de partea vătămată. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.
Procesul ieșencei a început pe data de 9 mai 2019. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, în urmă cu mai bine de un an, femeia, care se afla la volanul unui vehicul, a accidentat un bărbat. În urma impactului, victima a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași, unde a primit îngrijiri medicale.

Adauga un comentariu