Actualitate

Accident rutier deosebit de grav în Telorman! Cinci persoane au murit după ce un microbuz a intrat într-un TIR – GALERIE FOTO

Publicat: 05 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier deosebit de grav în Telorman Cinci persoane au murit după ce un microbuz a intrat într-un TIR - GALERIE FOTO
Accidentul rutier din Teleorman s-a soldat cu decesul a cinci persoane Sursă foto: Captură Antena 3

În cursul nopţii trecute, pe raza judeţului Teleorman a avut loc un accident rutier deosebit de grav. Cinci persoane au decedat după ce şoferul unui microbuz care transporta 8 persoane a adormit şi a intrat din plin într-un TIR.

Ţinând cont de gravitatea accidentului a fost activat planul roşu de intervenţie ceea ce a presupus trimiterea la faţa locului a tuturor forţelor de salvare disponibile.

A fost activat planul roşu de intervenţie la accidentul rutier din Teleorman

În cursul nopţii de luni spre duminică, în jurul orei 1.52 un apel la numărul unic de urgentă 112 anunţa faptul că pe raza localităţii Drăgănești din judeţul Teleorman a avut loc un accident rutier deosebit de grav. Impactul s-a soldat cu decesul a cinci persoane şi rănirea altor trei. Vorbim despre un microbuz care transporta mai multe persoane şi care a intrat din plin într-un TIR. Se pare că, din primele informaţii, şoferul microbuzului a adormit la volan. TIR-ul transporta produse electrocasnice.

Pentru că existau numeroase persoane implicate, autorităţile au activat planul roşu de intervenţie ceea ce presupune trimiterea tuturor echipajelor disponibile la fața locului.

Altfel spus, la fața locului s-au deplasat 6 echipaje de pompieri, o maşină de stingere apă cu spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, cinci echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman, trei ambulante SMURD dar şi mai multe echipaje de poliţie.

Accident rutier grav în Telorman soldat cu decesul a cinci persoane

Ajunşi la fața locului, autorităţile au cosntatat faptul că din cei 8 pasageri care se aflau în microbuz, trei au murit pe loc iar doi se aflau în stare gravă. Incă trei erau încarceraţi şi au multiple traumatisme. Din păcate, în total au murit 5 persoane iar celelalte 3 au fost transportate în stare gravă la spital. Victimele au numeroase traumatisme

„Cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, victimele au fost eliberate rapid din caroseria deformată și predate echipajelor medicale. Patru dintre cele opt victime au fost transportate la spital, în stare comatoasă, cu multiple traumatisme, iar una a fost asistată medical la fața locului”, a transmis ISU Teleorman.

Șoferul TIR-ului, conștient și cooperant, fără leziuni grave, a refuzat transportul la spital. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Sursă foto: Captură Antena 3

Adauga un comentariu