Local

Accident rutier grav în Iași! Două autoturisme au fost implicate – GALERIE FOTO/EXCLUSIV/ UPDATE

Publicat: 19 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav în Iași Două autoturisme au fost implicate - GALERIE FOTOEXCLUSIV UPDATE
Accident rutier Podu Iloaiei

În aceste momente pe raza judeţului Iași a avut loc un accident rutier grav. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. Un autoturism marca Mercedes cu numere străine şi un autoturism marca Skoda.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje rutiere dar şi un echipaj SMURD. Din primele informaţii se pare că există cel puţin o persoană rănită. Nu se cunosc circumstanțele producerii accidentului rutier.

UPDATE: Șoferul autoturismului Mercedes a povestit cum s-a produs accidentul, în viziunea lui. Acesta a menționat faptul că autoturismul marca Skoda a încercat să facă manevra pe linie continuă. Același lucru este susținut și de pasagerul din dreapta al autoturismului:

Pasagerul autoturismului marca Mercedes:

A vrut să se ducă în partea aia. Şoferul care conducea autoturismul marca Skoda a fost rănit. M-am speriat foarte tare. Cum să intri pe linie continuă să întorci? Veneam de la Podu Iloaiei către Iași.

 

Șofer autoturism marca Mercedes:

Domnul din Skoda a vrut să facă dreapta, normal nu este voie că este dublă continuă. El s-a asigurat, dar nu s-a asigurat destul. Eu l-am văzut şi mergeam încet, dar el mergea şi mai încet. Am pus frână şi nu am putut să îl evit să mă duc în partea stângă de tot pentru că din față venea un TIR. Eu l-am luat din spate şi am evitat şi mi-a sărit airbagul în mână. Eram cu băiatul meu în vârstă de 9 ani în maşină. E totul bine. Mai eram cu incă un băiat, este şi el bine. Mulţumim lui Dumnezeu că suntem bine.

Șofer Skoda: Voiam să intrăm aici şi domnul din spate ne-a buşit. Eram cu soţul care este în salvare.

UPDATE: În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, soț și soție. Ambii au refuzat transportul la spital și au primit îngrijiri medicale la fața locului. În autoturismul marca Mercedes nu există nicio persoană rănită, dar totuși, șoferul s-a plâns că a fost zgâritat de airbagul autoturismului. În același autoturism, marca Mercedes mai exista un copil în vârstă de 9 ani care a fost consultat de medicii care au constatat că nu este rănit.

Circulația se desfășoară cu dificultate. Accidentul rutier a avut loc în zona Lețcani în direcția spre Podu Iloaiei.

 

UPDATE: Conform declarațiilor făcute de martori, mașina marca Skoda venea din Podu Iloaiei și a vrut să efectueze o manevră spre dreapta iar Mercedesul nu ar fi păstrat distanța regulamentară nefiind atent la faptul că mașina din față frânează pentru a face dreapta. Desigur, oamenii legii vor stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Vom reveni cu detalii

Adauga un comentariu