Local

Accident rutier grav în Iași! Două persoane au fost rănite -EXCLUSIV

Publicat: 21 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav în Iași Două persoane au fost rănite -EXCLUSIV
Accidentul rutier de la Lețcani s-a soldat cu rănirea a două persoane

În urmă cu puțin timp un accident rutier a avut loc în localitatea Lețcani din județul Iași. Conform datelor existente, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje ISU-SMURD. A intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor.

Cele două victime sunt conștiente, una dintre ele fiind incarcerata. Persoana incarcerata a fost preluată de echipajul de la Terapie Intensivă Mobilă iar cealaltă victimă a fost preluată de un echipaj de prim ajutor.

Nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. Polițiștii sunt prezenți la fața locului și efectuează o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii evenimentului rutier.

” Accident rutier în localitatea Lețcani din Iași. Sunt implicate două autoturisme, iar în urma impactului a rezultat rănirea a doua persoane. Ambele persoane sunt conștiente. La fața locului intervine un echipaj de la descarcerare, un echipaj de prim ajutor (EPA) și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). Echipajele au ajuns la fața locului și au constatat faptul că, una dintre cele două victime conștiente este încarcerată. Persoana descarcerată a fost preluată de un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă iar cea de-a doua persoana a fost preluată de un echipaj de prim ajutor (EPA) ” au explicat cei de la ISU-SMURD Iași.

 

Adauga un comentariu