National

Accident rutier grav în Suceava unde un TIR cu deșeuri s-a răsturnat – FOTO

Publicat: 18 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav în Suceava unde un TIR cu deșeuri s-a răsturnat - FOTO
Un TIR s-a răsturnat pe raza unei localități din județul Suceava

După tragedia din cursul nopţii trecute, tragedie în care și-a pierdut viața un om, tot pe raza județului Suceava a mai avut loc un eveniment rutier. Așadar, un TIR care se afla pe raza localității Molid s-a răsturnat. Autotrenul transporta deșeuri plastice.

Circulația în zonă a fost blocată parțial, iar o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Pompierii au intervenit la fața locului.

Accident rutier grav în Suceava după ce un TIR cu deșeuri s-a răsturnat

Conform datelor existente, în județul Suceava s-a răsturnat un TIR ce transporta deșeuri plastice. La fața locului au intervenit pompierii dar şi un echipaj medical. Există o persoană rănită care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În urma evenimentului rutier un al doilea autoturism, care era parcat în curtea unei proprietăți, a fost avariat:

Autotren încărcat cu deșeuri plastice răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității Molid. Acesta a avariat un autoturism parcat în curtea unei proprietăți. O persoană din cele două aflate în autotren, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului.
Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Câmpulung Moldovenesc cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2).

Accidentul vine la doar câteva ore după ce o tragedie s-a produs tot în judeţul Suceava. O persoană a murit şi alte două au fost rănite în urma unui impact între două autoturisme.

Sursă foto: ISU Suceava

Adauga un comentariu