National

Accident rutier grav în Timișoara. Două persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Cine este făptașul

Publicat: 29 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Carambol într-o mare intersecție, intens circulată, din Timișoara. Polițiștii sunt chiar acum la fața locului. Două persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp.

Șoferul unui autoturism a călcat pedala de accelerație, spun martorii, cu peste 200 de kilometri la oră. Acesta a încercat să depășească o coloană de mașini care stăteau la semafor. Din cauza vitezei, în momentul în care a încercat să revină pe sensul său de mers, a spulberat 2 persoane care se aflau pe trecerea de pietoni, a zburat peste marcajul care delimitează cele două benzi de circulație și s-a oprit în mai multe autoturisme aflate în fața unui bloc.

În urma impactului deosebit de puternic 5 mașini au fost avariate și patru persoane sunt rănite. Echipajul medical sosit la fața locului oferă primul ajutor victimelor.

Fratele șoferului a declarat în fața polițiștilor că acestuia i s-ar fi făcut rău la volan, motiv pentru care a intrat pe contrasens. Șoferul este un cunoscut om de afaceri din Timișoara.

Accident rutier în Timișoara. Cine este bărbaul care a provocat incidentul

Autorul accidentului e un celebru om de afaceri de origine arabă. Poliția nu a dorit să dea detalii despre autor, însă acesta a fost identificat de internauți pe baza imaginilor cu numerele de la mașină. Mai mult, în presă au apărut pe surse informații conform cărora șoferul ar avea epilepsie și i s-ar fi făcut rău la volan, însă acestea par cusute cu ață albă. Asta pentru că bolnavii de epilepsie nu au voie să aibă permis de conducere, astfel că fie permisul a fost obținut ilegal, fie povestea bolii e inventată. Pe surse se aude că bolidul care a cauzat accidentul circula cu o viteză extrem de mare.

„Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani. În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4  autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată.  În urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” anunță IPJ.
Adauga un comentariu