Local

Accident rutier în zona Gară din Iaşi. Mai multe persoane ar fi fost rănite după o ciocnire între un tramvai şi un autoturism EXCLUSIV

Publicat: 30 aug. 2020
Accident rutier în zona Gară din Iaşi
Accident rutier în zona Gară din Iaşi

În urmă cu puţin timp un accident rutier destul de grav a avut loc în zona Gara din Iaşi. Conform informaţiilor deţinute de reporterii BZI.RO este vorba despre un accident rutier în care a fost implicat un tramvai şi un autoturism. Nu se cunosc cauzele producerii accidentului. Din păcate, în urma coliziunii ar fi trei persoane rănite. Informația nu este confirmată în mod oficial.

La faţa locului intervin poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj de prim ajutor.

UPDATE: Accidentul rutier s-a produs în intersecţia de la Gară. Impactul a fost unul destul de grav. Un tramvai CTP a intrat din plin într-o maşină. În vehicul se aflau trei persoane, un cuplu şi copilul acestora. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane dintre care, bărbatul a refuzat să fie transportat la spital. Poliţiştii rutieri efectuează cercetări. Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu au consumat băuturi alcoolice.  Ca urmare a accidentului, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În zona se circulă destul de greu, mai multe tramvaie fiind blocate.

Accident rutier cu victimă în Iaşi. Un biciclist a fost acroşat de un autoturism

Un accident rutier s-a produs în municipiul Iaşi, în zona Podu Ros. Din câte se pare, în accidentul rutier au fost implicate, un autoturism şi un biciclist. Concret, un biciclist a fost acroşat de un autoturism. Momentan nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului. Totuşi, bicliclistul a fost destul de grav rănit, având nevoie de asistenţă medicală

La faţa locului intervin poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj de prima ajutor.

Accident rutier la Cotu Morii din Iaşi

În cursul nopţii trecute, un accident rutier a avut loc în Cotu Morii din Iaşi. Conform declaraţiilor făcute de autorităţi, o căruţă a fost acroşata de o maşină. În urma impactului a reuzultat rănirea a două persoane. La faţa locului au intervenit două echipaje de prima ajutor, un echipaj de Terapie Intensivă Multiplă şi un echipaj de tip SAJ B2. Conform autorităţilor, prima victimă este un tânăr în vârstă de 17 ani care a fost transportat cu echipajul de TIM la Spitalul Sf. Maria, acesta a suferit un politraumatism, un traumatism cranio cerebral şi un policontuzie, un traumatism toraco-abdominal, o fractură humerus drept. A doua victimă este un tânăr în vârstă de 21 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştientă.

” Azi noapte la Cotu Morii a avut loc un accident rutier. În accidentul rutier a fost implicată un autoturism şi o căruţă. A rezultat rănirea a două persoane. Vorbim de un tânăr de 17 ani care a fost transportat la Spitalul Sf. Maria şi care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu policontuzie, un traumatism toraco-abdominal cu fractura humerus drept. A doua victimă, un tânăr în vârstă de 21 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştientă. Acesta a fost transportat şi internat la secţie de Neurochirurgie” a menţionat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD.

Adauga un comentariu