Local

Accident rutier grav între două autocamioane. O persoană a rămas încarcerată – EXCLUSIV

Publicat: 27 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier la limita dintre județele Iași și Neamț, în localitatea Tețcani din comuna Gherăești. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că sunt implicate două autocamioane (un cimentruc și un camion frigorific) în care se aflau doar conducătorii auto.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean.

„În această seară, la ora 20:33, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în localitatea Tețcani din comuna Gherăești. În urma coliziunii unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în interiorul cabinei.
Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 47 de ani, conștient cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 33 de ani, conștient cu poltraumatisme, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Revenim cu detalii!

Adauga un comentariu