Local

Accident rutier grav la Dobrovăț! Șoferul, băut și fără permis de conducere, a fost dus de urgență la spital – EXCLUSIV / UPDATE / GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 24 dec. 2020
Accident în pădurea Dobrovăț

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp la Dobrovăț.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD de Terapie Intensivă.

UPDATE: Șoferul avea o alcoolemie de 1,20 miligrame alcool pur în aerul expirat și nu avea permis de conducere pemtru nicio categorie de vehicule.

UPDATE: „La accidentul rutier de la Dobrovăț s-a deplasat un echipaj SMURD. Un șofer de 29 ani, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în zona de copaci, oprindu-se cu mașina într-un copac. Ieșise singur din mașină, fiind găsit de noi în decubit dorsal, lângă mașina, declarând pierderea stării de conștiență. Prezenta contuzie de buză inferioară și coloana vertebrală cervico-dorso-lombară. A fost dus la UPU «Sf. Spiridon«. Poliția a fost prezentă la caz. Bărbatul a fost evaluat în urgență împreună cu chirurgia, maxilo și ortopedie- fără leziuni și trimis la neurochirurgie pentru consult. Bărbatul avea etilism acut“, a declarat șefa UPU SMURD Iași, Diana Cimpoeșu.

UPDATE: Le-a spus polițiștilor că a condus soția lui, însă nu a mai fost nimeni găsit în mașină sau în apropiere.

UPDATE: Bărbatul nu avea permis de conducere.

UPDATE: Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, era singur în mașină în momentul producerii accidentului. Acesta ar fi recunoscut că a consumat băuturi alcoolice.

UPDATE: Șoferul autoturismului implicat în accident a fost dus de urgență la spital

Știrea inițială

Din primele informații obținute de reporterii Bună Ziua Iași, accidentul s-ar fi produs aproape de fosta vila a lui Ceaușescu, din pădurea de la Dobrovăț.

Comentarii
Adauga un comentariu