Local

Accident rutier grav la Lețcani! Impact puternic intre o căruță și un autoturism – EXCLUSIV FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 30 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav la Lețcani Impact puternic intre o căruță și un autoturism - EXCLUSIV FOTO LIVE VIDEO UPDATE
În accidentul rutier de la Lețcani au fost implicate un autoturism și o căruță

În urmă cu puţin timp pe raza localităţii ieșene Lețcani a avut loc un grav accident auto. Din primele informaţii deținute de reportezii BZI se pare că impactul a fost între un autoturism şi o căruţă. Din primele informaţii există victime, iar starea lor de sănătate este una gravă.

UPDATE: Vasile P., bărbatul ce conducea căruţa în vârstă de 51 de ani, a fost transportat de echipajul SMURD în Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi pentru evaluare. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism cranio facial, contuzie umăr stâng. Va fi trimis la Spitalului de Neurochirurgie, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj medical și polițiștii rutieri.

„Astăzi am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe drumul european DE 583 în afară localităţii Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că este vorba despre o coliziune dintre un autoturism şi un atelaj hipo. În urma impactului rezultând rănirea conducătorului atelajului hipo. De asemenea, ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezulatele fiind negative. În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

 

 

Ştire în curs de actualizare. Vom reveni cu detalii!

 

Adauga un comentariu