Local

Accident rutier grav la Paşcani. O remorcă încărcată cu lemne s-a răsturnat peste doi pietoni – FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 08 mart. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Accident rutier grav la Paşcani. O remorcă încărcată cu lemne s-a răsturnat peste doi pietoni - FOTO VIDEO UPDATE
Accident rutier în județul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier grav la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, o remorcă încărcată cu lemne s-a răsturnat la Iaşi peste doi pietoni, la Paşcani.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis detalii despre starea de sănătate a celor patru pacienți implicați în accidentul rutier de la Pașcani.

„Am fost apelaţi prin 112 pentru intervenţie la un accident rutier din Paşcani. Mai multe lemne dintr-un camion s-au răsturnat peste pietoni care aşteptau într-o staţie de autobuz. Au fost patru persoane implicate. Am trimis echipaje de la SAJ și de la SMURD Paşcani. Au preluat persoanele între 19 şi 65 de ani. Una dintre ele avea fracturi la nivelul membrelor superioare, iar celelalte trei cu traumatisme de tip contuzie. Cea mai tânără pacientă, de 19 ani, a avut un atac de atac de panică pe fondul emoţiilor produse de acest accident. Toţi se afla în UPU Spitalul Municipal Paşcani, dacă va fi nevoie vom solicita transfer. Deocamdată, la preluare, starea victimelor este stabilă şi toate patru sunt conştiente”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Știre inițială

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale.

Nu se cunoaşte cauza producerii accidentului rutier.

„Accident rutier, o remorcă încărcată cu lemne răsturnată peste pietoni, 2 persoane surprinse. Intervine Secția Pașcani cu 2 autospeciale și un echipaj de prim ajutor”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu