National

Accident rutier în Caraș-Severin. O femeie de 30 de ani a murit – VIDEO

Publicat: 20 oct. 2020
bmw rasturnat pe marginea drumului in greoni
Grav accident rutier în Caraș-Severin. Adela, o femeie de 30 de ani, a murit după ce s-a răsturnat cu BMW-ul

Grav accident rutier în Caraș-Severin. Adela, o femeie de 30 de ani, a murit după ce s-a răsturnat cu BMW-ul și a fost aruncată afară, pe șosea. În urma accidentului, Adela a murit, iar două femei au fost rănite, una foarte grav. Evenimentul a avut loc luni după-amiaza pe DN57, la ieșirea din Grădinari spre Greoni.

Șoferița autoturismului BMW a depășit o mașină, avea viteză, din față venea un autoturism, ea s-a speriat, a tras de volan și s-a întâmplat tragedia. “Adela nu muri, că ai copil!”, avea să strige la ea o rudă, încercând să o țină în viață, pe asfalt.

Accident rutier în Caraș-Severin. Adela a fost aruncată din BMW pe asfalt

Poliția din Caraș-Severin a emis un comunicat în urma accidentului:

“Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce o femeie de 30 de ani conducea un autoturism din direcția Oravița spre Grădinari, la un moment dat, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a depăși un autoturism, iar la revenirea pe bandă, a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se cu roțile în sus în afara părții carosabile. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor trei ocupante ale autovehiculului. Acestea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, conducătoarea auto a decedat la unitatea medicală. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz”.

Tânăra ce se afla la volanul BMW-ului, din accindetul rutier de la Caraș-Severin, a zburat efectiv prin aer și s-a răsucit de mai multe ori, aterizând pe plafon, în afara șoselei. În imagini, o femeie jelește lângă Adela, care e întinsă pe asfalt: “Nu, Adela, să nu mori, că ai copil! Doamne, moare… Mă, salvarea asta nu mai ajunge!”, strigă disperată femeia. “Doamne, ce a făcut, s-a băgat în depășire și s-a speriat, am văzut ce a făcut. Adela, Adela, hei, Adela…”

Comentarii
  • Trist !, din pacate multe persoane detin carnet desi nu ar fi trebuit daca ar fi facut un test serios ca pe timpuri !, de aia ajung multi in afara carosabilului cu rotile in sus ori in copac doar la vederea unei pisici, pasari, masini in depasire, daca este adevarat ca a zburat cu masina de 1500 kg pe sus si sa rasucit de cateva ori in aer pana a cazut pe plafon inseamna ca avea mai mult decat viteza legala ! nuu ?, decii sa dus pe muschiul ei

Adauga un comentariu