Local

Accident rutier în cartierul Dacia. O adolescentă a fost lovită de șoferul băut al unui autobuz – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 17 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în cartierul Dacia. O adolescentă a fost lovită de șoferul băut al unui autobuz - EXCLUSIV FOTO UPDATE VIDEO
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI.ro se pare că o adolescentă în vârstă de 15 ani a fost lovit de un autobuz în cartierul Dacia din municipiu.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Momentan nu se ştie starea de sănătate a victimei şi dacă traversa regulamentar sau nu.

Update: „Compania de Transport Public Iași a demarat o anchetă internă cu privire la accidentul care a avut loc în zona Dacia. Împreună cu reprezentanții Primăriei Iași vor fi efectuate verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul și tragerea la răspundere a tuturor celor care se fac vinovați. Pe data de 17.06.2021, în jurul orei 15.35, autobuzul cu număr de parc 1949, de pe traseul 5, a acroșat un pieton pe trecerea de pietoni de la Bicaz, sensul de mers spre Dacia”, au transmis reprezentanții instituției.

UPDATE: Șoferul CTP Iași a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,17 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

UPDATE: În aceste momente tânăra primeşte îngrijiri medicale în ambulanţă sosită la faţa locului.

Circulaţia tramvaielor a fost blocată. Şoferul autobuzului Companiei de Transport Public Iaşi a fost preluat şi transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice.

Control urgent și măsuri severe în cazul accidentului în care a fost implicat un autobuz CTP

Primarul Mihai Chirica a cerut un control urgent, urmat de măsuri imediate și severe în urma accidentului în care a fost implicat un autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) Iași. Edilul-șef a cerut conducerii CTP să facă verificări și să îi prezinte de urgență un raport în legătură cu împrejurările în care s-a produs accidentul soldat cu rănirea unei persoane tinere.

Primarul a dispus și constituirea unei comisii de anchetă la nivelul municipalității care să controleze modalitatea în care șoferii și vatmanii sunt verificați la intrarea pe traseu și în timpul activității. Controalele vor fi făcute în colaborare cu Poliția Rutieră, iar rezultatele vor fi comunicate public în cel mai scurt timp cu putință.

Edilul-șef a dispus conducerii CTP identificarea tuturor celor care se fac vinovați de producerea acestui accident, de la șoferi până la șefii și responsabilii de traseu și de siguranța circulației.

Adauga un comentariu