Local

Accident rutier în comuna Miroslava. Coliziune puternică între două autoturisme. Cinci persoane au fost rănite – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Publicat: 08 apr. 2021

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier destul de serios la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că incidentul rutier a avut loc în satul Voroveşti, comuna Miroslava, judeţul Iaşi.

Update: „Trei copii care au fost implicați în accidentul de la Vorovești au fost preluați de SAJ C2 și transportați la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria”. O fetiță de patru ani cu policontuzionată, traumatism cranio-facial, contuzie cervicală și fractură la ambele oase ale gambei stângi. O fetiță de trei ani cu traumatism cranio-facial și plagă contuză gingivală. Un băiețel în vârstă de nouă ani cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței și contuzie la gamba stângă. De asemenea, în urma accidentului a mai rezultat o victimă în vârstă de 31 de ani cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței, plagă parietală stânga, contuzie toracoabdominală. Acesta va fi dirijat al Unitatea pentru Primiri Urgențe de la Spitalul Sfântul Spiridon Iași”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării.

Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier. Conducătorul autoturismului marca Matiz a vrut să vireze stânga, nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere. Din sens opus venea conducătorul autoturismului Volkswagen care circulă regulamentar. În urma coliziunii, VW a fost proiectat în copac.

În urma coliziunii s-au înregistrat, din nefericire, cinci victime. Patru persoane care se aflau în Matiz, printre care și copii, au fost rănite, iar din VW doar una singură. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

Revenim cu detalii!

Comentarii
 • Conducatorul sicriului Matiz io traso la cotetzu volsvagin de io rupt cracile si la dat cu capu de copac de io rupt curu!, cum naiba un ditamai volsvaginu sa fie asa de mutilat de catre un botz de mamaliga pe roti ?

 • Matiz si VW cele mai nesimtite masini din tara asta. Ce stiu ele de legislatie rutiere? Soferii erau la plimbare… Auzi ei, un articol fara sa se spuna cine sunt cei de la volan.

 • @anonim, ăștia sunt căruțași de la țară, la fel de periculoși precum oierii de prin BT, VS, traficanții de țigări din SV sau ghiolbanii din NT fani benve/volsvagin.

 • In acea zonă se circulă cu foarte mare viteză.Sunt șoferi care pur și simplu nu știu ce e aia viteza de localitate.Pun pariu că Vw avea peste 100 de km/h

 • Nu prea înțeleg, deic a vrut să facă stânga, să traverseze 1,5 m de asfalt, și n-a reușit să acorde prioritate? Și sunt amândoi șoferi de weekend?
  Ce ar face un profesionist dacă iese vaca pe bandă? Oprește în 2 m, se dă jos și-o ajută să traverseze?
  Mulți prostoi pe planeta Iași.

 • „Accident rutier destul de serios ” . Sa inteleg ca sunt de diferite feluri? Ceva de genul: neserios;mai putin serios; serios; destul de serios si serios din cale afara. As vrea sa imi dati o stire si cu un accident mai putin serios.

 • Sa creadă asta cine o vrea. Incidentul a fost clar din cauza vitezei vw. Impactul este în partea stânga a Matizului. Vw venea din fata eee…Luați și voi cuburi de lemn în mana si faceți o axa.. Putea sa fie frontal su în dreapta dacă nu acorda prioritate.. Ca la noi la nimenea… Politia Romana… Te simți în nesiguranță în preajma lor. Dar eu sper și cred ca este doar un articol scris pe graba, fără prea multe informații oficiale.

 • Cat este in localitare vitaza permisa?
  Cu toata neprioritatea Matizului,daca VW avea 50 la ora,nu era asa dur impactul
  Nu e nevoie de 10 politisti sa spuna asta.
  Curios,nu?

 • Țăranoi rupți in cocoașă la betoane in germania și-au luat passat și gonesc pe străzile sătești ale patriei. În zona sub 100-120 prin sat nu se merge

 • Toate comentariile arată care e nivelul de cultură al românului. Niciun pic de compasiune pt copiii ăia din mașină, sau pentru cei doi șoferi.
  Toți habarniștii comentează fără să știe de accident sau măcar să citească întreg articolul.
  Toți stabilesc vinovăția, toți sunt dotați cu radare, toți își dau care mai de care cu părerea. O părere infantilă!
  Toți „are” dreptate😂!!!

 • No name ,foarte bine spus !Din păcate ,romanii in loc sa arate empatie,își arată caracterul incult !Voi ,care ați aruncat cu atâta ura sunteți oameni ,aveți familie ( părinți ,copii ) ? Va doresc lumina sufleteasca !

Adauga un comentariu