Prima pagină » Local » Accident rutier în Copou. Două autoturisme au fost implicate în coliziune – FOTO/VIDEO, UPDATE

Accident rutier în Copou. Două autoturisme au fost implicate în coliziune – FOTO/VIDEO, UPDATE

17 mai 2024, 22:21, 6 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în municipiul Iași, în Copou. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că două autoturisme au fost implicate în coliziune.

UPDATE 2: Vinovat de producerea accidentului rutier este șoferul care se afla la volanul mașinii marca Renault.

UPDATE 1: În urma accidentului rutier, au fost înregistrate două victime. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. De asemenea, strada este blocată.

Cauza producerii accidentului rutier a fost neacordarea priorității.

În coliziune au fost implicate o mașină echipată Taxi, iar în cealaltă se află un șofer începător.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție și o ambulanță de la SAJ Iași.

Știre în curs de actualizare!

Comentarii
  • Frunzuc Adrian

    Nu e limita de 30 acolo..unde sta politia noaptea când toți arabii merg cu 100+ seara pe acolo ca să impresioneze pe una cu colanți de 3 lei

  • Politia locala = criminali
    Li s-a transmis de nenumarate ori ca acea intersectie nu este semnalizata. Prioritate are cine vine de sus, de pe alee!!!!!! In lipsa indicatoarelor, pe drumuri de aceeasi categorie.

  • Politia se inghesuie la cafea gratis, nu vad cum se drogheaza handicapatii langa ei si apoi fac liniute pe copou. Aia e politie????

  • Pt. @Cornel-mai 17, 2024 la 11:06 pm
    Pe drumuri de aceeasi categorie care se intalnesc intr-o intersectie NEDIRIJATA,asa cum sustii ca este acolo,conform Art. 57. -din Ordonanţă de urgenţă 195/2002 actualizata(Codul Rutier),la pct.
    (1) zice clar:
    -La intersecţiile cu circulaţie nedirijată, conducătorul de vehicul este obligat să cedeze trecerea tuturor vehiculelor care vin din partea dreaptă.

    Nu stabileste nimeni prioritatea in functie de unde se vine.Nu mai scrie tampenii,citeste Codul Rutier mai intai,asa,de curiozitate.Si daca esti si „sofer”,citeste-l neaparat si cat mai repede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *