Local

Accident rutier în Dumbrava, Iași. O mașină s-a răsturnat după ce șoferul a adormit la volan – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 22 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Dumbrava Iași. O mașină s-a răsturnat după ce șoferul a adormit la volan - EXCLUSIV GALERIE FOTO VIDEO UPDATE
Accident rutier Dumbrava

În urmă cu puțin timp a fost raportat un accident în județul Iași. Din primele informații obținute de către reporterii BZI, se pare că un autoturism s-a răsturnat în localitatea Dumbrava, comuna Ciurea, după ce șoferul, un tânăr începător, ar fi adormit la volan.

UPDATE: Trei persoane au fost transportate la spital.

„În urma evaluării medicale la locul evenimentului rutier 3 persoane au fost transportate la spital. Cazul a rămas in atenția organelor abilitate pentru cercetări”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

ȘTIRE INIȚIALĂ: În urma evenimentului rutier au rezultat 4 victime conștiente.

La faţa locului sunt mai multe echipaje de pompieri și poliţişti. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cu toate că este rănit, refuză transportul la spital.

Traficul  în zonă este îngreunat.

„Interventie la un accident rutier, com. Ciurea sat. Dumbrava , 1 autoturism a iesit de pe partea carosabilă, fără persoane încarcerate, patru victime conștiente, trei solicită îngrijiri medicale. Se deplasează o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor specifice, două echipaje de prim ajutor calificat și o ambulanță de la SAJ Iași”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

Adauga un comentariu