Local

Accident rutier în Iaşi! O femeie a fost acroşata de un autoturism EXCLUSIV – FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 17 aug. 2020
Accident rutier în Iaşi
Accident rutier în Iaşi

În urmă cu puţin timp, un accident rutier a avut loc pe strada Petru Movilă din Iaşi. Conform informaţiilor avut de bzi.ro, se pare că accidentul s-a soldat cu rănirea unei femei.

Accident rutier în Iaşi. O femeie a fost acroşata de un autoturism

Informaţii de ultimă oră din municipiul Iaşi, unde a avut loc un accident rutier cu o victimă. Concret, pe strada Petru Movilă a fost un accident rutier în care a rezultat rănirea unei persoane de sex feminin. Un autoturism marca Volkswagen a acroşat o femeie care traversă în mod regulamentar pe trecerea de pietoni. Impactul a fost unul destul de mare, victimă a fost proiectată la câţiva metri de locul accidentului.

La faţa locului au intervenit poliţiştii rutieri dar şi un echipaj SMURD care a preluat victima.

UPDATE: Victima a fost transportată în stare gravă la spital.

UPDATE: „Femeie, în vârstă de 64 ani, lovită pe trecerea de pietoni a fost diagnosticată cu politraumatism și fractură bazin șoc traumatic. Se află în comă, intubată ventilată. A fost internată în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă pe compartimentul de Neurochirurgie. Prognostic rezervat.”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefă UPU SMURD Iași.

Accident rutier într-o localitate ieșeană. Un autovehicul în care erau patru copii s-a răsturnat

Accidente la indigo în Iași. Un autovehicul marca Mercedes a fost implicat astăzi într-un accident rutier după ce a ieșit în decor și s-a răsturnat în câmp. În vehicul se aflau șase persoane, doi adulți și patru copii. Aceștia veneau din Austria și se îndreptau spre satul Scobinți. Bărbatul care se afla la volan a adormit din cauza oboselii. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit. Bărbatul în vârstă de 36 de ani aflat la volan nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urmă cu câteva ore, în Iași a avut loc un alt accident între localitățile Scânteia şi Grajduri. Un automobil marca Skoda a ieși în decor și s-a răsturnat pe un câmp. Din păcate două persoane au fost rănite. Acestea au fost transportate la o unitate medicală pentru a primi îngrijirile necesare.

Urmărire ca în filme pe străzile Iașului. Un tânăr beat și fără permis a încercat să scape de polițiști. A gonit nebunește

Urmărire ca în filme la Iași. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a gonit câțiva kilometri cu polițiștii pe urme, încercând să scape. Nu avea permis de conducere și consumase băuturi alcoolice. A crezut că dacă va apăsa pedala de accelerație la fund va scăpa basma curată

Urmărire ca în filme terminată prost pentru un tânăr de 20 de ani din Țibana. Mihai Roman conducea un autoturism marca Toyota Celica și nu a oprit atunci când polițiștii i-au făcut un semn.

Adauga un comentariu