Local

Accident rutier în Iași. Un motociclist a fost implicat – FOTO/ VIDEO

Publicat: 15 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Iași. Un motociclist a fost implicat - FOTO VIDEO
Accident rutier în Păcurari

În urmă cu puțin timp s-a produs un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI.ro, evenimentul rutier a avut loc în zona Păcurari. Au fost implicate un autoturism marca Volkswagen Golf și o motocicletă.

Motociclistul se deplasa regulamentar, pe partea dreaptă, dinspre Moara de Foc spre Păcurari, moment în care conducătorul autoturismului Volkswagen Golf a deschis portiera fără a se asigura. În urma impactului, conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat și a căzut. Din fericire, nu a fost rănit.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj medical și polițiștii rutieri. În urma testării alcoolscopic, niciunul dintre cei doi participanți la trafic nu consumase băuturi alcoolice.

Accident rutier între două TIR-uri. Oamenii legii au deschis un dosar penal

Joi, 15 octombrie 2020, un accident rutier extrem de grav a avut loc în localitatea ieșeană Ruginoasa. Două TIR-uri au intrat în coliziune frontală la Iași, iar unul dintre conducătorii auto se află în stare foarte gravă. Până în momentul de față nu este foarte clar ce s-a întâmplat. S-au vehiculat mai multe ipoteze, însă ceea ce au putut deocamdată oamenii legii stabili este faptul că unul dintre șoferi a intrat pe contrasens. Până la finalizarea anchetei nu se pot trage concluzii. S-a spus că unul dintre șoferi ar fi rămas fără frâne, însă la fața locului au existat urme de frânare. Autoritățile ieșene efectuează verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

„Am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN 28 A Ruginoasa a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate, un ansamblu de vehicule condus dinspre Pașcani spre Târgu Frumos de un bărbat de 36 de ani ar fi intrat în coliziune tot cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 55 ani. În urma impactului, ambii bărbați au fost răniți. Șoferul în vârstă de 36 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Șoferul de 55 de ani nu a putut fi testat, fiindu-i prelevate mostre biologice din sânge. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Teribilism pe străzile ieșene! A urcat beat la volan, deși în mașină se afla copilul său minor

Un bărbat din Iași a dat dovadă de o inconștiență maximă după ce a urcat băut la volan. Acesta a fost pedepsit de magistrați, după ce a fost acuzat că a urcat sub influența băuturilor alcoolice. Când a fost tras pe dreapta, forțele ordine au putut observa că în mașină se afla și fiica minoră a șoferului. Vasile Tudorache s-a scuzat spunând că, de fapt, băuse doar un păhărel cu țuică înainte de a conduce. La audieri, Vasile Tudorache a recunoscut că a șofat băut, dar s-a scuzat susținând că a consumat doar un păhărel cu țuică.

„Pe 23 noiembrie 2018, la ora 19:30, inculpatul a condus un autoturism pe stradela Șoimului, având o îmbibație alcoolică de 1,10 g/l alcool pur în sânge”, au susținut anchetatorii ieșeni.

„Agenții din cadrul Secției VIII de Poliție Rurală Lețcani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe stradela Șoimului, au oprit regulamentar, folosind semnalele acustice și luminoase, autoturismul al cărui conducător a fost identificat în persoana inculpatului. În autoturism se mai afla fiica sa minoră, E.M.T., în vârstă de 13 ani. Întrucât inculpatul prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest marca Drager, la ora 19:35, rezultând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu această ocazie, inculpatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice înainte de a conduce autoturismul, anume 100 de mililitri de țuică de casă”, au adăugat oamenii legii.

 

 

Adauga un comentariu