Local

Accident grav la Iași! Un BMW a intrat într-un cap de pod. Două persoane au rămas încarcerate – EXCLUSIV, FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 18 aug. 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe DJ 248, în localitatea Bordea, județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că două autoturisme au fost implicate.

UPDATE: Pasagerul dreapta-față, descarcerat a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, victima este în vârstă de 33 de ani a fost intubat, fiind inconștient a fost transportat la spital. Șoferul în vârstă de 19 ani, conștient a fost preluat de către echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean și transportat la spital.

Pasagerul stânga spate, în vârstă de 19 ani, conștient a fost preluat de către un echipaj de prim ajutor și a fost transportat la spital. Pasagerul dreapta spate, conștient, descarcerat, în vârstă de 28 ani, a fost preluat de către echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean, fiind transportat la spital.

UPDATE: Șoferul care se afla la volanul mașinii marca BMW conducea pe direcția Iași – Grajduri. Acesta avea viteză, la un moment dat a derapat, a lovit un cap de pod, apoi a acroșat un autoturism marca Dacia Sandero care era parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

UPDATE: Două echipaje de Terapie Intensivă Mobilă au părăsit locul accidentului și se deplasează spre spital.

UPDATE: Autoturismul care a provocat accidentul a intrat într-un cap de pod, apoi a acroșat un autoturism parcat. Este vorba despre un BMW. În urma accidentului, au rezultat patru victime, dintre care 2 încarcerate și inconștiente.

„Două persoane adulte ieșite din mașină au 19 ani, cu diferite traumatisme. Una dintre victime a fost descarcerată și predată echipajului TIM, iar cealaltă victimă a fost preluată de către echipajul medical SAJ cu medic sosite la locul intervenției”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție și stingere cu module de descarcerare, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor calificat și 2 ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Revenim cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu