Local

Accident rutier în Lețcani. Un pieton, acroşat de un autoturism – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, LIVE VIDEO

Publicat: 05 mart. 2021

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc în localitatea ieşeană Lețcani.

Un pieton a fost acroşat de un autoturism. Accidentul rutier s-a produs pe fondul traversării neregulamentare a pietonului. Conducătorul unui autoturism marca Skoda Octavia circula dintre Tg. Frumos spre Iaşi.

UPDATE: Martorii susțin că pietonul a fost lovit în zona capului. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, era conștient la venirea echipajului medical.

Persoana a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată în stare gravă la spital. În urma impactului, pietonul a fost aruncat la circa 5 metri distanţă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri şi un echipaj medical. În aceste momente se aşteaptă şi poliţiştii criminalişti.

Poliţiştii dirijează în aceste momente traficul rutier care este aglomerat. Coada de maşini s-a format până la intrarea în Leţcani.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„Un echipaj SMURD s-a deplasat la accidentul din Leţcani. F. Gheorghiță, în vârstă de 39 ani, pietonul acroşat de autoturism a fost adus de EPA cu medic. A primit diagnosticul: policontuzionat, traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoştinţei, plagă contuza parietala dreaptă, contuzie toraco ambdominala, contuzie bazin, contuzie genunchi bilat, contuzie mâna stânga, etilism acut. Stabil hemodinamic şi respirator. Urmează consult la Chirurgie, Ortopedie, apoi Neurochirurgie”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Adauga un comentariu