Local

O mașină de poliţie aflată în misiune a izbit violent un Passat în intersecţia Cotnari. Implicat a fost şi un tramvai- Exclusiv, Galerie Foto, Video, Update

Publicat: 06 dec. 2020

În urmă cu câteva minute, în zona Cotnari din Iași a avut loc un accident rutier. În evenimentul rutier se pare că au fost implicate o autospecială de poliție și o mașină marca Volkswagen. Din informațiile pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin, se pare că autospeciala de poliție avea semnalele luminoase și acustice pornite, aflându-se în misiune, în momentul producerii accidentului. În urma coliziunii, autoturismul marca Volkswagen a ricoșat în tramvai. Șoferul de pe Passat este vinovat deoarece nu a acordat prioritate.

Update: Autospeciala de poliție se deplasa spre IML. Aceștia transportau un șofer depistat cu alcoolemie. În urma accidentului bărbatul a acuzat dureri la picior și a fost dus la spital pentru acordarea îngrijirilo necesare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă.

Revenim cu detalii

Comentarii
  • Da nici politia nu e atenta…ai sau nu semnale luminoase sau acustice in functiune ..asta nu inseamna ca mergi ca in pustiu…in service urile din Iasi gasesti una..doua masini de politie accidentate…probabil au permise pe blat de la Suceava!

Adauga un comentariu