Local

Accident violent pe drumul european! Trei autoturisme s-au făcut zob şi mai multe persoane au fost rănite (Exclusiv) – LIVE VIDEO, FOTO, UPDATE

Publicat: 23 iun. 2021
Un accident rutier s-a produs în Lețcani. Au existat 4 persoane rănite

În aceste momente, la un accident rutier cu victime omeneşti se deplasează un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) și un Echipaj de Prim Ajutor (EPA). Accidentul rutier care s-a produs în localitatea Lețcani din Iași și s-a soldat cu rănirea a mai multor persoane. Din fericire, toate victimele sunt conștiente.

„Un accident rutier s-a produs în localitatea Lețcani din Iași. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă dar şi un echipaj de prim ajutor. S-au deplasat 10 subofiţeri din cadrul Departamentului 1 Pompieri Iași. Există 4 persoane rănite dar care sunt conştiente”, susţin autorităţile din Iași.

UPDATE: Trei autoturisme au fost implicate în coliziune, dintre care două marcă Skoda şi un Opel. S-a înregistrat o singură victimă din autoturismul Opel. Aceasta a fost transportată la spital.

Unul dintre şoferi  a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Traficul se desfăşoară cu dificultate, fiind dirijat. Se circulă doar pe un sens de mers

Comentarii
  • De cate ori nu m-am,, lovit”de faza cu flash-urile din spate!! Sau m-ai degraba spus de cate ori nu ne-am lovit cu astea!! Eram in depasirea unui TIR ținând cont ca pe D. E. 583 nu sunt doua benzi pe sens. Oameni buni pe D. E. 583 NU SUNT DOUA BENZI PE SENS. Este o singură banda.

Adauga un comentariu