Local

Accident rutier în localitatea Maxut, comuna Deleni. O persoană și-a pierdut viața – FOTO

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Accident rutier în localitatea Maxut comuna Deleni. O persoană și-a pierdut viața - FOTO
Accident rutier în comuna Deleni

Astăzi, 25 mai 2024, în jurul orei 7:30 un accident rutier s-a produs în comuna Deleni. Din informațiile deținute de reporterii BZI Iași, accidentul s-a produs pe raza localității Maxut, comuna Deleni. Un autoturism a intrat într-un cap de pod.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției rutiere, o ambulanță tip C de la SAJ Iași, iar de la ISU Iași o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și o ambulanță tip B de prim ajutor calificat.

În urma accidentului rutier a rezultat o victimă, în vârstă de 65 de ani, care la sosirea echipajelor de salvare era inconștientă și încarcerată. După descarcerare s-au început manevrele de resuscitare, însă acestea au fost fără rezultat, victima fiind ulterior declarată decedată.

„Astăzi dimineață, în jurul orei 07.30, în Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iași a fost anunțat un accident rutier în localitatea Maxut, comuna Deleni. La locul solicitării au fost direcționate echipaje ale poliției rutiere, o ambulanță tip C de la SAJ Iași, iar de la ISU Iași o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor și o ambulanță tip B de prim ajutor calificat.

La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului rutier un autoturism era intrat într-un cap de pod, fără risc de incendiu, cu o victimă încarcerată, inconștientă.

După descarcerarea victimei au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, victima, femeie, 65 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, a transmis ISU Iași.

 

Comentarii
Adauga un comentariu