Local

Accident rutier în Tudor Vladimirescu! Trei autoturisme au intrat în coliziune, iar o mașină s-a răsturnat – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO, UPDATE

Publicat: 01 apr. 2024
_____ Vizualizări 7 Comentarii

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în municipiul Iași, în zona Splai Bahlui, Tudor Vladimirescu. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că au fost implicate trei autoturisme în coliziune.

UPDATE 2: IPJ Iași a transmis detalii despre producerii accidentului.

„În seara zilei de 01 aprilie 2024, în jurul orei 19:45, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bld. Chimiei, din municipiul Iași a avut loc un accident rutier.

Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat faptul că șoferul unui autoturism (un bărbat de 36 de ani) ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat, ulterior și-ar fi continuat deplasarea intrând în coliziune cu un alt vehicul parcat, în care se afla un bărbat de 34 de ani.

În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat, bărbatul din interior fiind transportat la spital.

Șoferul în vârstă de 36 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

Celălalt bărbat a fost testat, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE: Se pare că șoferul unui autoturism a intrat într-o mașină care era parcată, ulterior a intrat în alt autoturism care era parcat și care s-a răsturnat. În urma accidentului, o persoană a ajuns la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta avea o alcoolemie de 0,75%.

În urma impactului, o mașină s-a răsturnat. De asemenea, una dintre mașini era parcată.Va dau punct de vedere dimineața când ajung.

Revenim cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu