Prima pagină » Local » Accident rutier în municipiul Iași. Persoană încarcerată, după ce două autoturisme s-au ciocnit – UPDATE
Accident rutier în municipiul Iași. Persoană încarcerată, după ce două autoturisme s-au ciocnit - UPDATE

Accident rutier în municipiul Iași. Persoană încarcerată, după ce două autoturisme s-au ciocnit – UPDATE

13 mai 2024, 18:01,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier în municipiul Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, două autoturisme au intrat în coliziune pe strada Tabacului.

UPDATE: A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”.

„La data de 13 mai a.c., poliția a fost sesizată prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că în municipiul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 73 de ani, conducea un autoturism în municipiul Iași, iar la o intersecție nu acordat prioritate de trecere unei motociclete conduse de un bărbat, de 38 de ani, care se deplasa regulamentar, intrând în coliziune cu aceasta.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În urma evenimentului, bărbatul de 38 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, a transmis ISU Iași.

Știre inițială

Din nefericire, o persoana în vârstă de aproximativ 74 de ani a rămas încarcerată.

La fața locului acționează o autospecială de descarcerare și o ambulanță tip B de prim ajutor calificat.

„Accident rutier, un autoturism este implicat în evenimentul rutier. În urma acestuia, posibil o persoană încarcerată. Evenimentul rutier a avut loc în municipiul Iași, str. Tabacului. Intervine o autospecială de descarcerare și o ambulanță tip B de prim ajutor calificat.

Echipajele de intervenție sosite la locul accidentului rutier produs între două autoturisme. Autoturismele sunt ieșite în afara căii de rulare, pe trotuar. Într-un autoturism o victimă este blocată, conștientă, un bărbat, de aproximativ 74 de ani. Cauza producerii evenimentului rutier v-a fi stabilită de către organele în drept”,au transmis reprezentanții ISU Iași.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii. Revenim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *