Local

Accident rutier în Nicolina! Au fost implicate două autoturisme. Iată momentul impactului EXCLUSIV – VIDEO/ UPDATE

Publicat: 06 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Nicolina Au fost implicate două autoturisme. Iată momentul impactului EXCLUSIV - VIDEO UPDATE
Accident rutier Nicolina

În urmă cu puţin timp un accident rutier s-a produs în zona Nicolina din Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Un autoturism marca Ford a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia. Momentan nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului. Totuşi, accidentul este unul destul de grav, şi s-a soldat cu pagube materiale însemnate.

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele producerii impactului. Nu se cunoaşte cu exactitate dacă există victime.

UPDATE: „La data de 6 Octombrie anul curent în jurul orei 13:30 polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier care a avut loc pe raza municipiului Iași. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui auto în timp ce ar fi condus autovehiculul pe drumul public, la efectuarea virajului la stânga nu ar fi respectat semnificația indicatorului Cedează trecerea și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui pasager, acesta refuzând transportul la spital. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic şi s-a stabilit că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situație de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvand IPJ Iași.

UPDATE: Accidentul rutier s-a produs după ce şoferul maşinii marca Dacia nu a acordat prioritate şi a acroşat, lateral, autoturismul marca Ford. Pe filmuleţul prezentat se poate vedea cu exactitate modalitatea prin care s-a produs accidentul rutier. Totuşi, deşi impactul a fost unul destul de puternic, nicio persoană nu a fost rănită.

Circulaţia în zona se desfăşoară cu dificultate.

Haos pe străzile din Iași! Șoferi prinși băuți la volan de oamenii legii!

Mai mulți șoferi s-au ales cu pedepse din partea judecătorilor ieșeni, la finele săptămânii trecute. Unul dintre conducătorii auto, Mihăiță Plugaru, a fost condamnat după ce a urcat băut la volan. Un alt ieșean a fost condamnat definitiv, după ce a refuzat să îi fie prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei

Adauga un comentariu