Local

Accident rutier în Păcurari. Un șofer băut a acroșat două autoturisme și a dispărut de la fața locului – Exclusiv, Galerie Foto, Video

Publicat: 26 sept. 2020
Accident rutier în cartierul Păcurari
Accident rutier în cartierul Păcurari

În urmă cu câteva minute în zona Păcurari din Iași a avut loc un accident rutier. Din informațiile pe care reporterii Cotidianului BZI le dețin se pare că un șofer care se afla sub influența băuturilor alcoolice a acroșat două autoturisme. Ulterior acesta s-a răsturnat. Bărbatul a dispărut de la fața locului. În aceste momente oamenii legii l-au dat în urmărire. Mai multe echipaje de poliție au pornit pe urmele acestuia.

Revenim cu detalii

Detaliile care răstoarnă tot în anchetă! Șoferul după care s-au tras aproape 40 de focuri de armă ascunde o poveste dramatică! Toți credeau că a fost beat sau drogat, dar nu a fost așa!

Șoferul după care oamenii legii au tras aproape 40 de focuri de armă ascunde o poveste dramatică. După urmărirea ca în filme de pe străzile Iașului, toată lumea credea că șoferul este sub influența băuturilor alcoolice sau sub influența drogurilor. Nu a fost însă așa. Surse din cadrul anchetei au precizat că acesta nu se afla sub influența alcoolului și nici a altor substanțe. Medicii care îl supraveghează spun că aceasta are o traumă emoțională

Detalii noi care răstoarnă tot în anchetă! Șoferul după care s-au tras aproape 40 de focuri de armă era „curat”. Reporterii BZI au urmărit ancheta făcută în cazul tânărului care a fugit prin tot orașul de poliție. Inițial, toată lumea credea că acesta a încercat să scape de poliție pentru că avea ceva de ascuns. Nu a fost însă așa. Acesta avea toate actele în regulă și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Totuși, pentru că a avut un comportament ciudat, oamenii legii au decis să-l ducă la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice. Mai precis, anchetatorii au vrut să afle dacă tânărul se afla sub influența stupefiantelor.

Nu s-a găsit nicio urmă de drog în probele biologice recoltate

Probele biologice au fost recoltate, iar ulterior acestea au fost analizate la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânărul nu se afla sub influența stupefiantelor. Specialiștii nu au găsit în probele recoltate nici urmă de drog. Rămâne însă o întrebare. De ce a fugit cu poliția pe urme, punând viața sa și a oamenilor legii în pericol? Medicii care îl supraveghează au lansat o ipoteză care pentru mulți nu ar fi stat nicidecum în picioare. Reporterii BZI au discutat cu mai multe persoane care au interacționat cu el și au aflat că bărbatul ascunde o poveste dramatică.

Cum s-a petrecut întreaga întâmplare

Totul avea să înceapă în jurul orei 3:00, pe 6 septembrie, în zona Tătărași. Polițiștii de la Secția 4 au observat un autoturism care staționa, având luminile de avarie aprinse. Oamenii legii au mers la șofer să vadă dacă are vreo problemă. Din acel moment lucrurile au scăpat de sub control. Surse din cadrul anchetei au precizat că polițiștii au observat că tânărul nu se exprimă coerent și părea să fie sub influența alcoolului. Atunci, polițiștii au încercat să-i scoată cheile din contact pentru a nu produce vreun accident în trafic. Nu au reușit, iar tânărul a demarat în trombă.

Zeci de minute polițiștii au gonit pe urmele tânărului

Imediat oamenii legii au dat alarma și au anunțat toate patrulele. Kilometri întregi au gonit mai multe echipaje după tânărul teribilist. Din cauză că acesta nu a vrut în niciun fel să oprească, polițiștii au început să tragă cu arma din dotare. Zeci de focuri de armă au fost trase duminică dimineața la Iași. Atât polițiștii, cât și jandarmii au tras cu pistoalele din dotare, iar într-un final, tânărul a fost oprit. Din cauza vitezei și din cauza avariilor suferite de autoturism, tânărul a pierdut controlul și s-a izbit de un stâlp. Povestea nu s-a terminat însă aici. A coborât din mașina avariată și a luat-o la fugă. Ulterior a fost prins de polițiști și dus la audieri.

Adauga un comentariu