Actualitate

Accident rutier în Piatra Neamţ. Un tânăr şofer de 18 ani, beat şi drogat, a avariat 6 maşini – VIDEO

Publicat: 14 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Piatra Neamţ. Un tânăr şofer de 18 ani beat şi drogat a avariat 6 maşini - VIDEO
Accident rutier în Piatra Neamț

Un tânăr şofer de 18 ani din Piatra Neamț s-a urcat la volan beat și drogat și a provocat un accident, în urma căruia 6 mașini au fost avariate.

Accidentul rutier a avut loc miercuri, 14 septembrie.

Un şofer de 18 ani, beat şi drogat a provocat un accident rutier în Piatra Neamţ

În această dimineaţă, 14 septembrie, un şofer beat şi drogat a provocat un accident rutier în Piatra Neamţ, avariind totodată 6 autovehicule.

”Astăzi, 14 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Dacia, în Piatra Neamţ.

Din cercetări le efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 18 de ani, din Piatră Neamţ, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menţionat, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, producând pagube materiale unui număr de 6 autoturisme, care se aflau parcate”, transmite IPJ Neamţ.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru că nu prezenta un comportament firesc, polițiștii au decis să îl testeze și cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Amfetamină.

Polițiștii au deschis în acest sens un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident rutier în Păcurari

Într-un context asemănător, amintim că în seara zilei de 13 septembrie, a  avut loc un accident rutier în Păcurari, municipiul Iași, în intersecție la Lukoil, zona Moara de Foc. Din primele informații deținute de reporterii BZI, în coliziune au fost implicate două autoturisme.

Se pare că un autoturism marca Toyota venea din direcția Moara de Foc și voia să se deplaseze spre Păcurari (stânga), iar șoferița care era la volanul mașinii Range Rover mergea pe direcția Fundație – capăt Păcurari. Echipajele de intervenție sosite la locul evenimentului rutier au transmis că sunt implicate 6 persoane, dintre care 4 necesită îngrijiri medicale. De altfel, s-a deplasat în sprijin și o autospecială de transport victime multiple din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași.

Șoferii celor două autoturisme implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Toate cele 6 victime, conștiente, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Sf. Spiridon.

„În jurul orei 21:00, polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, despre un accident rutier care a avut loc în intersecția Moara de Foc din municipiul Iași și în care au fost implicate două autovehicule. În urma acestei coliziuni, au rezultat mai multe victime din cele două autovehicule care au fost transportate la spital. Traficul a fost blocat aproximativ 15 minute, ulterior fiind reluat. De asemenea, conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

De asemenea, luni, 12 septembrie, în Brăila, o adolescentă de 17 ani a produs accidentul rutier în care şi-a pierdut viaţa fratele său, de numai 16 ani.

Acum însă, un şofer de 18 ani, beat şi drogat a provocat un accident rutier în această dimineață, 14 septembrie, în Piatra Neamţ.

Adauga un comentariu