Local

Accident rutier în Tudor. Două autoturisme au intrat în coliziune – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 25 iun. 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Accident rutier în Tudor. Două autoturisme au intrat în coliziune - EXCLUSIV GALERIE FOTO VIDEO UPDATE
Accident rutier în Tudor

În această seară, 25 iunie 2022, un accident rutier s-a produs la intersecția de lângă Iulius Mall.

UPDATE: Mașina cu numere de înmatriculare de Neamț este vinovată de producerea accidentului. Șoferul autoturismului a vrut să vireze la stânga și nu s-a asigurat. Astfel, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

UPDATE: În urma testării șoferilor cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare negativă.

UPDATE: În urma impactului a rezultat o victimă. Aceasta nu este grav rănită.

Din primele informații obținute de reporterii BZI, două autoturisme au intrat în coliziune. La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanță. Urmează ca polițiștii să stabilească din ce motiv s-a petrecut accidentul rutier. Cel mai probabil, viteza și neacordare de prioritate. Revenim cu detalii!

 

Comentarii
  • Doamne, ce imbecil/imbecili, cretini, retarzi s.a.m.d…. Mă mir că nu a picat direct în Bahlui, că, din câte se observă, mai avea puțin cel Toyota.

  • Pentru astia care mananca kkt ca sunt accidente cu soferi din Iasi in oras, e normal bolovanilor ca asta e jud Iasi, aici majoritatea locuitorilor sunt ieseni, in schimb nu mi se pare normal ca rata accidentelor provocate de un anume judet (NT) sa fie asa de mare, dat fiind nr-ul de locuitori din judetul respectiv si celor veniti aici. Deci trebuie sa fiti niste catastrofe grave la NT daca din judetul ala vai mortii lui si mic, ati venit aici si ati provocat 3 accidente dintre care unu foarte grav.

  • NT, VS , BT sau SV… catastrofe , au luat permisul cu banii toti , si nh conduc deloc preventiv … toti vor sa își încordeaze mușchi in trafic .

  • Ce mi-i Neamt, ce mi-i Vaslui sau Botosani. Si altii veniti la noi in oras. Ghiolbani de la curul cirezii, ei se trezesc ca mana ciurda la adapat, nu se mai uita in jur. Plus betivaneala de rigoare.
    Si mai au si gura, ca-s vorbiti de rau de ieseni.
    Acolo la ei in rural permisele se dau pentru tractor, combina agricola, vidanja….asa se si circula! Dar aici e la oras, bai primatelor!

  • nu vreau sa par aiurea, dar mai agresivi soferi ca cei din iasi, nu am vazut niciaeri.
    pana si pe trecerea de pietoni nu iti cedeaza trecerea, te ocoleste ca pe jalon.
    pana sa vorbiti voi de BT, VS, NT sau SV, uitati-va la voi. Eu am fost in celelalte judete, dar ca la iasi, soferi mai nesimtiti si mai jegosi ca la Iasi eu nu am vazut.

  • Atunci ce cauti aici flamindule ? dute ba la Bucale sa vezi soferi jegosi, nesimtiti, rasisti aroganti , agresivi , infractori si cum mai vrei tu !

  • Ai dreptate.
    Dar ia vezi cate masini in Iasi au numere din provincie. Ca sa nu mai zic de aia mutati aici care caine-caineste au si ei numar de IS.
    Astia sunt ciocanii din trafic, de astia ne pazim.
    Astia ne sufoca orasul.
    Nu trebuie sa uiti ca aici nu e ca la Buhusii sau Dorohoii vostri natali unde mai trece cate vreo caruta sau vreun tractor din timp in timp. Aici e oras.
    Concluzie: daca nu am fi invadati de cei din alte judete, tare bine ne-ar fi. Daca tot sunteti asa de nemultumiti de Iasi, ce cautati aici ?

Adauga un comentariu