Local

Accident rutier în Valea Lupului! Au fost implicate două autoturisme

Publicat: 10 oct. 2020
accident
accident rutier usor in Valea Lupului

În urmă cu puţin timp un accident rutier s-a produs în localitatea Valea Lupului din Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme.

Momentan nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului. Totuşi, accidentul este unul destul de grav, şi s-a soldat cu pagube materiale însemnate.

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele producerii impactului. Nu se cunoaşte cu exactitate dacă există victime.

Accident rutier pe strada Străpungere Silvestru din Iaşi

Un accident rutier s-a produs pe strada Străpungere Silvestru din municipiul Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Un autoturism marca Seat a acroşat un autoturism marca Skoda.

Conform detaliilor se pare că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Cercetările sunt în plină desfăşurare pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier. Nicio persoană nu a fost rănită. Totuşi, în urma impactului, o în zona se circulă dificil. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului rutier.

Accident rutier pe strada Nicolae Iorga

Şi pe strada Nicolae Iorga s-a produs un eveniment rutier. De data aceasta, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Un autoturism marca Renault şi un autoturism marca Matiz. Nu se cunosc circumstanţele producerii acidentului, dar la o primă anchetă s-ar putea ca nepăstrarea distanţei regulamentare să fie principala cauză a producerii evenimentului.

Totuşi, din fericire, nu există nicio persoană care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. În altă ordine de idei, traficul din zona se desfăşoară cu dificultate.

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier cu o victimă în zona Copou din Iaşi. Un autoturism marca Logan a acroşat un pieton.

UPDATE: Conform testării cu aparatul alcooltest, pietonul acroșat avea o alcoolemie de 0.10 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Conform informaţiilor apărute, pietonul ar fi un angajat de la Servicii Publice SA, concret, de la Spaţii Verzi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj SAJ.

Nu se cunoaşte starea de sănătate a victimei şi nici circumstanţele producerii accidentului. Totuşi, pietonul se afla, în momentul producerii accidentului, lângă trecerea de pietoni din zonă.

Haos pe străzile din Iași! Șoferi prinși băuți la volan de oamenii legii!

Mai mulți șoferi s-au ales cu pedepse din partea judecătorilor ieșeni, la finele săptămânii trecute. Unul dintre conducătorii auto, Mihăiță Plugaru, a fost condamnat după ce a urcat băut la volan. Un alt ieșean a fost condamnat definitiv, după ce a refuzat să îi fie prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei

Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Mihăiță Plugaru la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

„Inculpatul va presta 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, la una dintre instituțiile aflate în administrarea Consiliului Local Miroslava”, au menționat judecătorii ieșeni.

Adauga un comentariu