Local

Accident rutier în Valea Lupului. Conducătorul unui autoturism a ieşit în decor, după ce s-a izbit de un parapet – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 06 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Valea Lupului. Conducătorul unui autoturism a ieşit în decor după ce s-a izbit de un parapet - EXCLUSIV FOTO VIDEO
Accident rutier în Valea Lupului. O Dacia Duster a ieșit în decor

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, se pare că evenimentul a avut loc în localitatea ieşeană Valea Lupului, în zona Arabesque.

Conducătorul unui autoturism marca Dacia Duster a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, s-a izbit de parapet şi a ieşit în afara părţii carosabile. În autovehicul se afla o persoană care urma să fie transportată la un control medical, fiind operată la bazin.

La fața locului s-au deplasat o ambulanţă care a preluat pacientul ce trebuia dus la control și polițiștii rutieri.

Şoferul din fericire nu a suferit leziuni. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.

Tragedie în localitatea ieșeană Cozmești. Un tânăr de 26 de ani a distrus o familie după o depășire eșuată la Iași

O familie a fost distrusă după un accident teribil. Duminică, 4 aprilie 2021, autoturismul în care se afla un tânăr de 26 de ani a fost practic spulberată de o altă mașină scăpată de sub control. Accidentul s-a petrecut în localitatea Cozmești din județul Iași. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgență 112 și au cerut ajutor. Mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului pentru a acorda primul ajutor. Din nefericire, bărbatul a fost găsit fără suflare, iar femeia și copilul, în stare gravă. Într-o stare gravă a fost găsit și șoferul care a provocat accidentul, însă viața lui nu a fost pusă în pericol.

„La data de 4 aprilie, în jurul orei 15:00, am fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe DJ208. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că în accidentul produs pe DJ208, în zona Mogoșești-Siret, au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, două persoane, respectiv un bărbat de 40 de ani și o femeie de 41 de ani, au decedat. De asemenea, a rezultat rănirea altor trei persoane. Doi dintre conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Iași.

Adauga un comentariu