Local

Accident rutier în zona Bucium! Un şofer a intrat cu autoturismul într-un stâlp – EXLCUSIV FOTO, VIDEO

Publicat: 03 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în zona Bucium Un şofer a intrat cu autoturismul într-un stâlp - EXLCUSIV  FOTO VIDEO
Accident rutier în zona Bucium! Un şofer a intrat cu autoturismul într-un stâlp (1)

Încă un accident rutier în Iaşi. De această dată vorbim despre un accident rutier din zona Bucium, Iaşi. Un conducător auto a intrat pur şi simplu pe contrasens şi s-a izbit cu maşina de un stâlp.

Nu se cunosc circumstanţele producerii accidentului, şi nici identitatea şoferului. Şoferul vinovat de producerea evenimentului rutier a fugit de la faţa locului. Momentan, poliţiştii au demarat o anchetă pentru găsirea celui vinovat de accidentul rutier.

Accident rutier in localitatea Dumbrava

Accidentul rutier produs în zona Bucium din Iaşi vine la puţin timp după ce un alt accident rutier s-a produs în localitatea ieşeana Dumbravă. Din primele informaţii, accidentul rutier din localitatea amintită mai sus a avut drept cauză principală consumul de alcool. Conform datelor obţinute de reporterii bzi.ro, se pare că accidentul din Dumbravă s-a soldat cu rănirea a trei persoane, toate trei au fost în aceeaşi maşină. Menţionăm faptul că, iniţial, niciun ocupant al autoturismului care a ajuns în sunt nu a vrut să îşi asume faptul că se afla la volanul maşinii. Totuşi, după mai multe discuţii cu oamenii legii, un bărbat a recunoscu că el este şoferul. La o verificare iniţială s-a constatat că acesta consumase alcool şi că nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest

În altă ordine de idei, şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 1.04 mg/l alcool pur în aerul respirat. În consecinţă, bărbatul a fost dus pentru a i se preleva sânge şi a stabili cu exactitate alcoolemia acestuia. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa alcoolului şi fără carnet de şofer. Nu se cunoaşte cu exactitate care este starea de sănătate a persoanelor implicate în accidentul rutier:

” Pe raza localităţii ieşene Dumbrava a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Un şofer care se afla sub influenţa alcoolului şi care nu deţinea un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a depăşit carosabilul intrând cu maşina într-un sunt de pe marginea drumului public. În urma accidentului a rezultat ranirea a trei persoane. Conform testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că şoferul în cauza avea o alcoolemie de 1.04. mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză s-a întocmit dosar penal. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.” au precizat autorităţile.

Zi neagră intr-o localitate din Iași. Accidentul din Târgu Frumos s-a soldat cu moartea unei persoane

A fost o zi neagră într-o localitate din judeţul Iaşi. În cursul zilei de 3 septembrie 2020, pe raza localităţii Târgu Frumos s-a produs un accident cumplit, accident soldat cu decesul unei femei. Femeia a fost acroşata de un camion. Aceasta traversa strada, moment în care a fost acroşata de un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa acesteia. Autorităţile menţionează că în aceste momente s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi cercetările continuă pentru a se stabili cauză care a dus la producerea acestei tragedii


Vom reveni cu detalii!

Adauga un comentariu